Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

ΧΛΙΔΑΤΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ


Τριήμερο χλιδής απήλαυσαν οι κρατικοδίαιτοι εργαζόμενοι στην Εταιρία Φυσικού Αερίου. Ήδη από προχτές τα μεγαλοστελέχη της εταιρίας καταλύοουν σε πολυτελές ξενοδοχείο της Πελοπποννήσου χάριν στο τουριστικό τριήμερο που προβλέπεται μια φορά το χρόνο για τα στελέχη της επιχείρησης με τα έξοδα πληρωμένα από... το Δημόσιο.

Εν καιρώ κρίσης λοιπόν η κρατική εταιρεία του Φυσικού Αερίου -αν και είναι από τις πρώτες εταιρείες που περιλαμβάνονται στη λίστα των ιδιωτικοποιήσεων με βάση και τις δεσμεύσεις που ανέλαβε η κυβέρνηση- προσφέρει στους εργαζομένους της μοναδικής χλιδής εκδρομές εκτός Αθηνών χωρίς μάλιστα να υπόκειται σε προγραμματισμένο συνέδριο όπως είθισται σε άλλες εταιρίες.

Η ειρωνία στην εν λόγω περίπτωση ωστόσο βρίσκεται κυρίως στο ότι η διοίκηση της εταιρείας ενέκρινε ένα τουριστικό τριήμερο για 98 εργαζόμενους της εταιρείας και... τους συγγενείς τους.

Με όλα τα έξοδα πληρωμένα τα στελέχη καταλύουν στο πεντάστερο ξενοδοχείο Aldemar Olympian Village Hotel στη δυτική Πελοπόννησο. Σύμφωνα με πληροφορίες του Press-gr, μάλιστα, οι 98 εργαζόμενοι της ΔΕΣΦΑ δεν χρειάστηκε να πληρώσουν ούτε τα οδοιπορικά τους έξοδα για το ταξίδι, ακόμη και η βενζίνη για τα αυτακίνητά τους πληρώθηκε από τον ΔΕΣΦΑ.

Η εκδρομή ολοκληρώθηκε σήμερα και λογικά αυτή την ώρα οι τυχεροί εκδρομείς βρίσκονται... στο δρόμο της επιστροφής.

Όσο για το... λιτό και απέριττο ξενοδοχειακό συγκρότημα, πρόκειται για το Olympian Village της Πελοποννήσου. Ένα υπερσύγχρονο ξενοδοχειακό συγκρότημα χτισμένο πάνω στη θάλασσα, απλωμένο σε αμμουδιά και στολισμένο με δεκάδες πισίνες, ενώ είναι ιδανικό για οικογενειακές διακοπές. Εξού και οι συγγενείς των εργαζομένων που κατέφθασαν στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο.

Ωστόσο, αναριωτόμαστε αν και πότε θα υπάρξουν αντιδράσεις από την πλευρά του υπουργείου Περιβάλλοντος και του Οικονομικών, καθότι ο κ. Βενιζέλος και ο κ. Μανιάτης είναι οι αρμόδιοι για την έγκριση τέτοιων κονδυλίων.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου