Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

ΓΑΪΔΟΥΡΙΝΕΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ


Πήγαινε πολύ σιγά στο δρόμο και παραλίγο να το πληρώσει με τη ζωή του, ένας νεαρός από τα Χανιά, καθώς βρέθηκε στο Νοσοκομείο χτυπημένος σε χέρια και κεφάλι  από βαριοπούλα!
Το κωμικοτραγικό περιστατικό εκτυλίχτηκε στην  περιοχή του Πλατανιά, το βράδυ της Κυριακής με πρωταγωνιστές δύο οξύθυμους νεαρούς.
Σύμφωνα με την καταγγελία του θύματος, ενώ οδηγούσε σε πολυσύχναστο, λόγω της έντονης νυχτερινής ζωής, δρόμο της περιοχής, «δέχτηκε βρισιές» από τον οδηγό του οχήματος που έρχονταν από πίσω του γιατί όπως του φώναζε πήγαινε πολύ σιγά.
Τότε αυτός ανταπέδωσε τα «γαλλικά» και ο καβγάς δεν άργησε να στηθεί με τους δύο νεαρούς να κατεβαίνουν από τα αυτοκίνητά τους και να ξυλοκοπιούνται άγρια μπροστά στα μάτια των έκπληκτων περαστικών.
Ο καβγάς όμως πήρε επικίνδυνες διαστάσεις όταν ο ένας από τους δύο, αυτός που ξεκίνησε τη φασαρία, πήγε στο αυτοκίνητο, πήρε μια μικρή βαριοπούλα και με αυτή επιτέθηκε στο θύμα του, τραυματίζοντάς τον σε κεφάλι και χέρια.
Ο ίδιος μάλιστα, χτυπημένος πήγε στο Νοσοκομείο Χανίων για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες αφού πρώτα ειδοποίησε από το κινητό του τις αρχές.
Η επέμβαση της Αστυνομίας ήταν άμεση καθώς έφτασε στο σημείο, συνέλαβε τον οξύθυμο νεαρό και τον οδήγησε όπως προβλέπεται στο Τμήμα στα πλαίσια της αυτόφωρης διαδικασίας.
Ο νεαρός τραυματίας, αφού δέχτηκε ιατρική φροντίδα από τους γιατρούς του Νοσοκομείου, οδηγήθηκε και αυτός ως συλληφθείς στο Αστυνομική Τμήμα στα ίδια πλαίσια της αυτόφωρης διαδικασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου