Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

ΕΝΑ ΓΑΪΔΟΥΡΙ ΑΠΕΙΛΕΙ



Άλλη μία χαμένη ευκαιρία για το Ηράκλειο και την τοπική οικονομία καθώς η εταιρία που επρόκειτο να φέρει σήμερα στο λιμάνι του Ηρακλείου κρουαζιερόπλοιο με 2000 επιβάτες, το ακυρώσε μετά και τα γεγονότα των τελευταίων ημερών με τους αποκλεισμούς λιμανιού και αεροδρομίων!
Το δρομολόγιο επρόκειτο να ξεκινησει από τη Ρόδο και επόμενος σταθμός θα ήταν το Ηράκλειο αλλά...
"Θα υπάρξουν νεκροί"
Δήλωση σοκ έκανε χθες ο πρόεδρος των ταξί  Ηρακλείου κ.Πλουμίδης: 'θα υπάρξουν και νεκροί αν χρειαστεί' είπε και ζήτησε να υπάρξει λύση πριν να είναι αργά.
Εν τω μεταξύ, δύο κρουαζιερόπλοια κατέπλευσαν χθες το πρωί στο Λιμάνι του Ηρακλείου, μεταφέροντας χιλιάδες τουρίστες.
Οι ιδιοκτήτες και οδηγοί ταξί , που συγεκντρώθηκαν στο χώρο του επιβατικού σταθμού δήλωσαν σύμφωνα με τους εκπροσώπους τους κκ Λ. Πετράκη και Ν. Μακρή,  ότι σκοπός της κινητοποίησης τους εκεί είναι να εμποδίσουν την διέλευση των τουριστικών λεωφορείων  από και προς το χώρο του λιμένα.
Προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα η διοίκηση του ΟΛΗ έθεσε στη διάθεση των επιβατών των δύο πλοίων ειδικά λεωφορεία για να τους μεταφέρουν έξω από το λιμάνι ενώ αρκετοί ήταν οι ξένοι επισκέπτες που ξεκίνησαν (με τα πόδια) την περιήγηση τους στην πόλη του Ηρακλείου!
Πρόκειται για τους επιβάτες των κρουαζιερόπλοιων Magesty και Cristal της εταιρείας Louis, όπου επρόκειτο να πραγματοποιήσουν οργανωμένες εκδρομές στην περιοχή και επισκέψεις σε αρχαιολογικούς χώρους. Στα δύο κρουαζιερόπλοια επέβαιναν περίπου 2.500 επιβάτες.
Έκκληση για ομαλοποίηση της κατάστασης απηύθυναν ο πρόεδρος και ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΗ κκ Γιώργος  Τσικνάκης και Γ. Μπρας.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του γραφείου που πρακτορεύει τα κρουαζιερόπλοια στο Ηράκλειο, η εταιρία εξετάζει το ακόμα και το ενδεχόμενο υποβολής μηνύσεων 
Να σημειωθεί ότι το ένα από τα δύο κρουαζιερόπλοια απέπλευσε στις 11.30 το πρωί και το δεύτερο στις 6.00 το απόγευμα.

Σημείωση Gaidouristas
Κάποιος εισαγγελέας ακούει ;;;
Για φόνο εκ προμελέτης ας πούμε …..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου