Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ



Γεια σας φίλοι Gaidouristas και σας αξίζουν πολλά μπράβο για την προσπάθεια που έχετε ξεκινήσει.
Έχω αρκετές φορές στο παρελθόν στείλει μηνύματα σε τοπικά μέσα ενημέρωσης σχετικά με το γνωστό καταυλισμό των τσιγγάνων που είναι δίπλα στο αστυνομικό μέγαρο στη Νέα Αλικαρνασσό και με όσα συμβαίνουν εκεί, με την κλοπή του ηλεκτρικού ρεύματος τη μη πληρωμή του νερού τη βρώμα και τη δυσωδία που βγαίνει περνώντας από την περιοχή καθώς και ένα σωρό παράνομες δραστηριότητες που φημολογείται πως γίνονται εκεί.
Αφορμή για το μήνυμα που σας στέλνω είναι το νέο τεράστιο κτήριο που φτιάχνεται αυτές τις μέρες στο σημείο που πέρυσι φτιαχνόταν ένα τεράστιο οικοδόμημα το οποίο ο εισαγγελέας γκρέμισε.
Το τεράστιο αυτό κτήριο που κατασκευάζεται εδώ και μέρες, μόνο εγώ το βλέπω που περνώ καθημερινά από εκεί και κανείς άλλος; Ούτε καν κάποιος αστυνομικός από δίπλα;
Αν κάποιος άλλος έκτιζε ένα αυθαίρετο ή έκλεβε ρεύμα από τη ΔΕΗ θα έπεφταν πάνω του διμοιρίες των ΜΑΤ και ένα σωρό άλλοι κρατικοί λειτουργοί και εκεί δε συμβαίνει απολύτως τίποτα.
Αναρωτιέμαι για μια ακόμη φορά πως είναι δυνατόν να συμβαίνουν όλα αυτά δίπλα στο γραφείο του αστυνομικού διευθυντή, αδικήματα που είναι αδιανόητο να κάνει ο καθένας από εμάς.
Ευχαριστώ για τη φιλοξενία και συνεχίστε την προσπάθεια που κάνετε.

Σημείωση Gaidouristas
Ευχαριστούμε το φίλο Γ.Π. για τα καλά του λόγια και για το Email που μας έστειλε.
Προσπαθούμε κι εμείς καθημερινά να αναδεικνύουμε τα γαϊδούρια της καθημερινότητας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου