Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΝΑ ΓΑΪΔΟΥΡΙ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ


Ζητά βουλευτική σύνταξη ο Ψωμιάδης 

Ο εν αργία περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας καταθέτει οσονούπω αίτηση για να του χορηγηθεί η σύνταξη από την μακρά θητεία του στο ελληνικό κοινοβούλιο καθώς είναι χωρίς μισθό εδώ και τέσσερις μήνες. Οικονομικό πρόβλημα ακόμα και για τους συνεργάτες του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Θεσσαλονίκη» ο κ. Ψωμιάδης έπαψε εδώ και τέσσερις μήνες να λαμβάνει την αποζημίωση από την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας λόγω της διοικητικής ποινής της αργίας που του επιβλήθηκε τον περασμένο Ιούνιο.

Όπως εξηγεί στέλεχος της παράταξής του "ο περιφερειάρχης έχει στεγνώσει οικονομικά και πλέον σκέφτεται πολύ σοβαρά να διεκδικήσει τη βουλευτική σύνταξη".

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας και του δημοσιογράφου Νίκου Ηλιάδη, ο εν αργία περιφερειάρχης φέρεται αποφασισμένος να κινηθεί εντός των ημερών προς αυτήν κατεύθυνση και μάλιστα σκοπεύει να διεκδικήσει αναδρομικά το σύνολο του ποσού, από τον περασμένο Ιούνιο που διεκόπη η καταβολή του μισθού του.

Παράλληλα, μεγάλο πρόβλημα υπάρχει και με τους συνεργάτες του κ. Ψωμιάδη οι οποίοι και αυτοί παραμένουν απλήρωτοι όλον αυτόν τον καιρό. Οι πληροφορίες του SPNews είναι ταυτόσημες με της εφημερίδας, ότι χωρίς μισθό παραμένουν και οι πέντε ειδικοί επιστημονικοί σύμβουλοι τους οποίους προσέλαβε ο Πανίκας.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου