Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

ΣΗΜΑΔΙΑ ΓΑΪΔΟΥΡΙΝΩΝ ΚΑΙΡΩΝ


Αυτοκτόνησε για τρία μπλουζάκια

 Μία Ελληνίδα, μητέρα ενός βρέφους, έδωσε τέλος στη ζωή της στα κρατητήρια. Είχε συλληφθεί για κλοπή ρούχων από κατάστημα στο κέντρο της Πάτρας.

Μετά την αυτοκτονία μίας 32χρονης μητέρας ενός βρέφους στα κρατητήρια της αστυνομικής διεύθυνσης Αχαΐας πρόκειται να διεξαχθεί έρευνα για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έθεσε τέλος στη ζωή της.

Η 32χρονη αυτόχειρας συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου, επειδή είχε αφαιρέσει τρία μπλουζάκι από κατάστημα ρούχων που βρίσκεται στο κέντρο της Πάτρας.
Στη συνέχεια οδηγήθηκε στην αστυνομική διεύθυνση και κατόπιν στα κρατητήρια. Λίγη ώρα αργότερα πήγε στην αστυνομία και ο υπεύθυνος του καταστήματος, ο οποίος υπέβαλε μήνυση εναντίον της 32χρονης.
Στο χρονικό διάστημα που μεσολάβησε μέχρι οι αστυνομικοί να επικοινωνήσουν με τον εισαγγελέα υπηρεσίας, προκειμένου να πάρουν εντολή για τον αν θα την οδηγήσουν στο δικαστικό μέγαρο ή θα την αφήσουν ελεύθερη μέχρι να οριστεί τακτική δικάσιμος, η 32χρονη πήρε την κουβέρτα που είχε και επιχείρησε να θέσει τέλος στην ζωή της.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο σκοπός αντελήφθη τις κινήσεις της 32χρονης, την έβγαλε έξω από τα κρατητήρια και αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο.
Η 32χρονη, σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, διακομίστηκε εν ζωή στο γενικό κρατικό νοσοκομείο, όπου και εξέπνευσε.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου