Τρίτη, 20 Μαρτίου 2012

ΕΝΑ ΓΑΪΔΟΥΡΙ ΤΑΞΙΤΖΗΣΖΑΚΥΝΘΟΣ: Σάλος με τον ταξιτζή... που ήταν "τυφλός"...

 

 36.000 δικαιούχοι επιδομάτων δεν εμφανίστηκαν ποτέ για την απογραφή. Ίσως κάποιοι δεν είχαν τη δυνατότητα όμως όλα δείχνουν ότι στη συντριπτική πλειοψηφία τους είναι άνθρωποι που δεν είχαν κανένα δικαίωμα, κοινός έπαιρναν επιδόματα-μαϊμούδες "φεσώνοντας" το κράτος περίπου 110 εκατομμύρια ευρώ!
Ο...
πρώτος έλεγχος, γιατί θα υπάρξει και δεύτερος, ήταν αρκετός για να δουν το φως απίθανα περιστατικά.

Στη Ζάκυνθο εμφανίστηκε ταξιτζής δικαιούχος επιδόματος... τυφλότητας, ενώ σε ένα ΚΕΠ άλλος... τυφλός έκανε υποδείξεις στους υπαλλήλους της υπηρεσίας για το πως συμπληρώνεται η αίτηση απογραφής!

Η επιδημία... τυφλότητας είχε χτυπήσει και έναν ηλικιωμένο δημοσιογράφο ο οποίος όμως είχε αποποιηθεί το επίδομα και το είχε ... μεταβιβάσει σε άλλον. Διαδικασία που φυσικά δεν προβλέπεται!

17.000 ευρώ είχε εισπράξει μια γυναίκα συνεχίζοντας να παίρνει το επίδομα τυφλότητας μετά το θάνατο της μητέρας της και απλά πήγε και δήλωσε ότι ... ξέχασε να δηλώσει το θάνατό της!

Ρεκόρ επιδομάτων έσπασαν άλλες δύο γυναίκες που λάμβαναν 17 και 9 προνοιακά επιδόματα η κάθε μία!

Ουσιαστικά επί δεκαετίες υπήρχε μια ολόκληρη φάμπρικα επιδομάτων με πρωταγωνιστές γιατρούς που με το αζημίωτο έγραφαν βεβαιώσεις για να εισπράττονται επιδόματα από όποιον ... ήθελε!

Εντοπίστηκε πνευμονολόγος που έδινε βεβαιώσεις για νοητική στέρηση ατόμων, γυναικολόγος που πιστοποίησε άσθμα σε άνδρα και ένας ακόμη που έδωσε πιστοποιητικό ... κατάθλιψης!


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου