Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2012

ΙΣΟΒΙΑ ΣΤΟ ΤΕΡΑΣ

Ισόβια στον πατέρα που βίασε και ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την 1,5 έτους κόρη του
 
 
Ισόβια στον πατέρα που βίασε και σκότωσε την 1,5 έτους κόρη του

Σε ισόβια και επιπλέον κάθειρξη 32 χρόνων καταδίκασε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης τον 25χρονο πατέρα βιαστή και δολοφόνο της ενάμιση έτους κόρης του.
Ο κατηγορούμενος κρίθηκε ομόφωνα ένοχος για τις πράξεις της ανθρωποκτονίας με πρόθεση, του βιασμού, της αποπλάνησης ανηλίκου και της ενδοοικογενειακής επικίνδυνης σωματικής βλάβης.
Οι παραπάνω πράξεις έγιναν μπροστά στα μάτια της 3χρονης κόρης του, μέσα στην παράγκα όπου διέμενε μαζί με τη γυναίκα του και τα συνολικά τέσσερα παιδιά τους, στον οικισμό αθίγγανων της Χαλάστρας Θεσσαλονίκης.
Αφορμή για το έγκλημα αποτέλεσε το γεγονός ότι το βρέφος έριξε στο πάτωμα τη δόση της ηρωίνης του πατέρα του, με αποτέλεσμα να τον εκνευρίσει, τόσο ώστε να το βιάσει και εν συνεχεία να το ξυλοκοπήσει μέχρι θανάτου. Έπειτα, χτύπησε και την 3χρονη κόρη του, που παρακολουθούσε έντρομη το φρικιαστικό έγκλημα. Ο δράστης συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα στην περιοχή του σταθμού των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης.
«Δεν θυμάμαι τίποτα. Αν το έκανα ζητώ συγγνώμη από τη γυναίκα μου» είπε, ψύχραιμος, κατά την απολογία του στο δικαστήριο, επικαλούμενος ότι είναι χρόνιος χρήστης ναρκωτικών. Το δικαστήριο ομόφωνα τον καταδίκασε για τις παραπάνω πράξεις και του επέβαλε βαρύτατη ποινή, από την οποία, σύμφωνα με νομικούς κύκλους, η συνολική εκτιτέα είναι τα 25 χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου