Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΗΣ ΚΑΙ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

Του έκλεψε το ποδήλατο και μετά του ζητούσε...χρήματα!


Του έκλεψε το ποδήλατο και μετά του ζητούσε...χρήματα!

Θρασύτατη κλοπή ποδηλάτου ατόμου με κινητικά προβλήματα
Του έκλεψε το ποδήλατο και στη συνέχεια του ζητούσε..λύτρα εκβιάζοντάς τον!
Μία πραγματικά απίστευτη υπόθεση απασχολεί τις τελευταίες ώρες τις αστυνομικές αρχες του Ηρακλείου. Συγκεκριμένα, συνελήφθη χθες το πρωί, στο λιμάνι Χερσονήσου, από Αστυνομικούς του οικείου Τμήματος,  σε συνεργασία με Αστυνομικούς των ΤΑΕ, ένας 29 χρόνος κατηγορούμενος για εκβίαση, κλοπή και οπλοκατοχή.
Ειδικότερα σύμφωνα με  καταγγελία συνομήλικού του, ο συλληφθείς αφού μπήκε στην αυλή του,  παραβιάζοντας την πόρτα, αφαίρεσε ένα ποδήλατο αξίας περίπου 1.500 ευρώ, το οποίο χρησιμοποιούσε ο 29χρονος για τις μετακινήσεις του, καθώς  αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα.
Στη συνεχεία ο συλληφθείς, ήρθε σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον παθόντα και απαίτησε το χρηματικό ποσό των 175 ευρώ, προκειμένου επιστρέψει στον ιδιοκτήτη του το ποδήλατο.
Ο 29χρονος κατήγγειλε το περιστατικό κι έτσι προκαθορίστηκε συνάντηση μεταξύ  του συλληφθέντα και του παθόντα που έγινε πράγματι χθες  το πρωί στο Λ. Χερσονήσου.
Κατά τη συνάντηση, ο συλληφθείς προσήλθε και παρέδωσε το κλεμμένο ποδήλατο στον 29χρονο, παραλαμβάνοντας ως αντάλλαγμα το χρηματικό ποσό των 175 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή του κατά τον έλεγχο.
Επίσης κατά τον έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του συλληφθέντα και κατασχέθηκε, ένας πτυσσόμενος μεταλλικός σουγιάς συνολικού μήκους 17 εκ.
Προανάκριση ενεργεί το  Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου