Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

 

Στη φυλακή ο 19χρονος ληστής της γριούλας

 

Με κοινή απόφαση του εισαγγελέα και του ανακριτή κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του ο 19χρονος ληστής που μαχαίρωσε περισσότερες από 20 φορές την 79χρονη διαχειρίστρια της πολυκατοικίας όπου κατοικεί για να την ληστέψει!
Ο νεαρός δράστης κρατείται στο αστυνομικό τμήμα Νέας Ιωνίας ώσπου να αποφασιστεί σε ποιο σωφρονιστικό κατάστημα θα οδηγηθεί.
Οι λεπτομέρειες που προκύπτουν από την ιατροδικαστική εξέταση στο σώμα της ηλικιωμένης γυναίκας είναι πραγματικά σοκαριστικές. Η άτυχη γριούλα ζει από θαύμα, καθώς ο αδίστακτος νεαρός της επιτέθηκε αρχικά με έναν σουγιά και άρχισε να τη χτυπά σε όλο της το σώμα, αλλά όταν του έπεσε άρπαξε ένα ψαλίδι που βρήκε στο σπίτι και συνέχισε να το καρφώνει πάνω της! Σταμάτησε μόνο όταν η 79χρονη προσποιήθηκε πως πέθανε και με ανατριχιαστική ηρεμία ερεύνησε όλο το σπίτι, ώσπου βρήκε χρήματα και τιμαλφή τα οποία πήγε στο σπίτι του. Άφησε, όμως, κηλίδες αίματος στη σκάλα και τον διάδρομο της πολυκατοικίας, οι οποίες οδήγησαν τους αστυνομικούς στο διαμέρισμα του.
Με πρωτοφανή κυνικότητα, ο νεαρός παρ’ ολίγο δολοφόνος ομολόγησε ότι είχε χτυπήσει την πόρτα της ηλικιωμένη με πρόφαση ότι ήθελε να πληρώσει τα κοινόχρηστα. Όταν πίστεψε πως ήταν νεκρή και έκλεψε όσα βρήκε, πέταξε σε ένα κάδο απορριμμάτων τα ματωμένα ρούχα του! Η 79χρονη έμεινε αιμόφυρτη στο δάπεδο επί εννέα ώρες, ώσπου την είδε ο ένοικος ενός αντικρινού διαμερίσματος και ειδοποίησε τον αδελφό της. Η ηλικιωμένη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, αλλά χειρουργήθηκε και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου