Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ


 
Σώθηκε την τελευταία στιγμή
Πέταξαν στα σκουπίδια νεογέννητο γατάκι


Το αδύναμο κλάμα που ακουγόταν μέσα από έναν κάδο απορριμμάτων, έσωσε ένα νεογέννητο γατάκι λίγο πριν καταλήξει στον κάδο του απορριμματοφόρου στην περιοχή Αφάντου της Ρόδου. Για καλή τύχη του δύστυχου ζώου, το άκουσε μια περαστική γυναίκα.
Το ανυπεράσπιστο γατάκι δυσκολευόταν ακόμη και να αναπνεύσει, καθώς βρισκόταν μέσα σε μια νάιλον σακούλα που ο απάνθρωπος παρ’ ολίγον δολοφόνος του είχε δέσει για να μην ξεφύγει. Η γυναίκα η οποία το έσωσε την τελευταία στιγμή πριν περάσει το όχημα του δήμου για να πολτοποιήσει το περιεχόμενο των κάδων, το πήρε στο σπίτι της και θα το κρατήσει.
***Ανάλογα τυχερό ήταν και ένα μικρόσωμο σκυλάκι που βρέθηκε δεμένο με καλώδιο σε μια κολώνα της ΔΕΗ κοντά στο κυνοκομείο Ρόδου! Και αυτό το βρήκε μια γυναίκα μέλος φιλοζωικού συλλόγου και του έσωσε τη ζωή καθώς ήταν διψασμένο και υποσιτισμένο κάτω από την αφόρητη ζέστη. Το τυχερό σκυλί θα… μετακομίσει στην Φινλανδία, όπου βρέθηκε οικογένεια για να το υιοθετήσει και να… «στολίσει» μέσω Ίντερνετ την Ελλάδα για τη συμπεριφορά των κατοίκων της απέναντι στα ανυπεράσπιστα ζώα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου