Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

ΓΑΪΔΟΥΡΙ ΜΑΤΑΚΙΑΣ




32χρονος στο Ρέθυμνο: Βιντεοσκοπούσα γυναίκες στις τουαλέτες για πλάκα

Μετανιωμένος και με σκυμμένο το κεφάλι εμφανίστηκε ενώπιον του Εισαγγελέα Ρεθύμνου ο 32χρονος λογιστής που κατέγραφε συστηματικά τις ιδιωτικές στιγμές γυναικών και νεαρών κοριτσιών, έχοντας τοποθετήσει μικροκάμερες στις τουαλέτες δυο καφετεριών της πόλης.
Σε βάρος του 32χρονου ο εισαγγελέας άσκησε διώξεις για παραβάσεις νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων, πορνογραφία ανηλίκων και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ο 32χρονος που αναμένεται να περάσει το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου προκειμένου να απολογηθεί, υποστήριξε ότι χρησιμοποιούσε το υλικό για προσωπικούς λόγους και δεν το είχε δημοσιοποιήσει σε καμία περίπτωση.
Ο ίδιος ανέφερε πως όλα ξεκίνησαν ως ένα αστείο ωστόσο δεν μπόρεσε να εξηγήσει του λόγους που τον ώθησαν σε αυτή την πράξη. Επίσης σημείωσε πως η ψυχολογία του είχε κλονιστεί από τότε που χώρισε από τη σύντροφό του.
Το χρονικό
Το κουβάρι της υπόθεσης που αναστάτωσε την τοπική κοινωνία ξετυλίχθηκε όταν η ιδιοκτήτρια καταστήματος που σύχναζε ως θαμώνας αντιλήφθηκε τη δράση του και κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία.
Ο 32χρονος συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης από άνδρες της ασφάλειας Ρεθύμνου, ενώ στην έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι και το γραφείο του εντοπίστηκε ψηφιακό υλικό, που είχε ληφθεί από τις τουαλέτες δυο καφετεριών της πόλης.
Επίσης, εντοπίστηκε ψηφιακό υλικό που κατέγραφε ιδιωτικές στιγμές του ίδιου με κοπέλες οι οποίες ωστόσο δεν θέλησαν να κινηθούν νομικά εναντίον του.
Συγκεκριμένα στην κατοχή του εντοπίστηκαν:
Ένας εξωτερικός σκληρός δίσκος με πλήθος ψηφιακών αρχείων ήχου και εικόνας προερχόμενα από παράνομες καταγραφές, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 7 γραμμαρίων περίπου, μία συσκευή επεξεργασίας ακατέργαστης κάνναβης (grinder), τρεις κεντρικές μονάδες ηλεκτρονικών υπολογιστών, πέντε (5) φορητοί – εξωτερικοί σκληροί δίσκοι, τρεις φορητές συσκευές καταγραφής και αποθήκευσης ήχου και εικόνας και πλήθος καρτών μνήμης, CD και DVD καταγραφής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου