Σάββατο 4 Μαΐου 2013

ΓΥΡΙΖΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΓΑΪΔΑΡΟΣ ΦΟΝΙΑΣ




Aυτός είναι ο 25χρονος που χτύπησε μέχρι θανάτου τη Φαίη - "Ακόμα και να βγει ζωντανή, θα τη σκοτώσω" είχε δηλώσει...[photos]

Ελεύθερος εξακολουθεί να κυκλοφορεί ο 25χρονος Βαγγέλης Στεφανάκης παρά το γεγονός ότι σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για τις βαριές σκοπούμενες σωματικές βλάβες που προκάλεσε στην 23χρονη Φαίη Μπλάχα από τη Νέα Μάκρη που έχασε τη μάχη για τη ζωή...
Ενώ ο 15ος ειδικός ανακριτής έχει εκδώσει ένταλμα σύλληψης από τις 8 Απριλίου, ο Βαγγέλης Στεφανάκης, σύμφωνα με πληροφορίες του Έθνους της Κυριακής, εξακολουθεί να εμφανίζεται ανενόχλητος στα στέκια της Νέας Μάκρης.
Δεν διστάζει μάλιστα να διαρρέει απειλές προς την οικογένεια της 23χρονης Φαίης, σκορπίζοντας τον τρόμο στους συντετριμμένους συγγενείς της κοπέλας.
"Και να βγει ζωντανή, θα τη σκοτώσω" φέρεται να έλεγε όσο ακόμα η νεαρή κοπέλα έδινε τη μάχη της στην εντατική για να κρατηθεί στη ζωή.

Το προφίλ του δράστη Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο 25χρονος προκάλεσε με τη στάση και τη βίαιη συμπεριφορά του, καθώς τον περασμένο Ιούνιο και λίγο πριν από τις επαναληπτικές εκλογές επιτέθηκε μαζί με έναν φίλο του και ένα εκπαιδευμένο σκύλο ράτσας πιτ μπουλ σε προεκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ που βρισκόταν στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής.

Φωνάζοντας "θα πεθάνετε κομμούνια" και "θα δείτε ποιος είναι ο Ηλίας" είχαν επιτεθεί και τραυματίσει τον δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Τσιμπουκάκη.
Ο 31χρονος αναγνώρισε τον Στεφανάκη στις φωτογραφίες που του έδειξαν στο αστυνομικό τμήμα, η επίθεση ταυτοποιήθηκε επίσημα από την ΕΛ.ΑΣ. και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης.
Ωστόσο ο 25χρονος δεν συνελήφθη ποτέ ούτε δόθηκε στη δημοσιότητα το όνομα και η φωτογραφία του. Μετά την παρέλευση του αυτοφώρου, πληροφορίες λένε ότι ο πατέρας του επικοινώνησε με την αστυνομία ενημερώνοντας πως δεν γνωρίζει που βρίσκεται ο γιος του.
Ισχυρίστηκε ακόμα ότι ο γιος του δεν ανήκει σε καμία συγκεκριμένη οργάνωση, αλλά πως έχει βίαιη συμπεριφορά.

Ο 25χρονος, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. διαμένει μόνιμα στον Γέρακα μαζί με τον πατέρα του που είναι συνταξιούχος μηχανικός αυτοκινήτων.
Έχει τη φήμη του "νταή" και όσοι τον ξέρουν καλά μιλούν για έναν άνθρωπο που με το αντριλίκι και το παρουσιαστικό του ξέρει να προσελκύει τις γυναίκες, πολλές από τις οποίες όμως μόλις καταλάβουν την "τρέλα" που κουβαλάει, φεύγουν τρέχοντας.
Όσες πάλι κάνουν το λάθος να προχωρήσουν το φλέρτ, τότε αντί για έρωτα ζουν μια κόλαση, με τον 25χρονο να πρωταγωνιστεί συχνά σε σκηνές ζηλοτυπίας.
Στο παρελθόν φέρεται να έχει συλληφθεί και έτσι εξηγείται το γεγονός πως η φωτογραφία του βρισκόταν ήδη στα χέρα των αστυνομικών, γεγονός που βοήθησε στο να τον ταυτοποιήσουν ως δράστη της επίθεσης στην Αγία Παρασκευή μετά την περιγραφή που έδωσε ο δημοτικός σύμβουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου