Σάββατο 25 Μαΐου 2013

ΤΗΣ ΕΦΑΓΑΝ 11.000 € ΤΑ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ


 Σύμφωνα με την καταγγελία η γυναίκα δέχτηκε ένα email σύμφωνα με το οποίο γινόταν κληρονόμος μιας αμύθητης περιουσίας

         Απίστευτη απάτη: Της έταξαν αμύθητη κληρονομιά και της έφαγαν τα λεφτά

Σύμφωνα με την καταγγελία η γυναίκα δέχτηκε ένα email σύμφωνα με το οποίο γινόταν κληρονόμος μιας αμύθητης περιουσίας.

Θύμα μιας καλά στημμένης απάτης έπεσε μια γυναίκα από τη Σητεία που έχασε 11.000 ευρώ πέφτοντας στην παγίδα επαγγελματιών απατεώνων. Σύμφωνα με την καταγγελία η γυναίκα δέχτηκε ένα email σύμφωνα με το οποίο γινόταν κληρονόμος μιας αμύθητης περιουσίας που είχε αφήσει συγγενής της που ζούσε στην Ισπανία και είχε μόλις πριν λίγο καιρό αποβιώσει.
Στο email οι επιτήδειοι ανέφεραν ότι η περιουσία άγγιζε τα 6 εκατομμύρια ευρώ που βρισκόταν σε λογαριασμούς Ισπανικών τραπεζών. Είχαν μάλιστα στείλει αντίγραφα των λογαριασμών καθώς και τους κωδικούς των λογαριασμών που περιείχαν τα εν λόγω ποσά. Η γυναίκα βλέποντας ολα αυτά τα στοιχεία πείστηκε και απέστειλε τα στοιχεία της προκειμένου όπως της είχαν πει να ξεκινήσει η διαδικασία της μεταβίβασης της περιουσίας.

Μετά απο αρκετά email και επικοινωνία οι επιτήδειοι της ζήτησαν να καταβάλει το ποσό των 11.000 ευρώ προκειμένου να πληρωθούν οι υπηρεσίες που ενεπλάκησαν και να ολοκληρωθεί και το τελευταίο στάδιο της μεταβίβασης των χρημάτων. Έτσι και έγινε μόνο που μόλις πήραν τα λεφτά οι επιτήδειοι η επικοινωνία διακόπηκε και φυσικά τα χρήματα δεν μεταβιβάστηκαν ποτέ στην γυναίκα από τη Σητεία που αντιλήφθηκε ότι πρόκειται περί απάτης. Η γυναίκα ενημέρωση το τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος που διερευνά την υπόθεση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου