Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

ΓΑΪΔΟΥΡΙ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗΝ !!


Νέες αποκαλύψεις για τον 29χρονο ειδικό φρουρό που έχει προφυλακιστεί για απόπειρα βιασμού μιας κοπέλας στο Ρέθυμνο

Ο ειδικός φρουρός είχε βιάσει ξανά ...

Νέες αποκαλύψεις για τον 29χρονο ειδικό φρουρό που έχει προφυλακιστεί για απόπειρα βιασμού μιας κοπέλας στο Ρέθυμνο
Μια σοβαρή αποκάλυψη δίνει νέα τροπή στην υπόθεση απόπειρας βιασμού μιας 27χρονης κοπέλας με δράστη έναν ειδικό φρουρό στο Ρέθυμνο που είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία τον περασμένο Νοέμβρη. Όπως αποκαλύπτεται από τα στοιχεία που προέκυψαν από την εξέταση δειγμάτων DNA του 29χρονου αστυνομικού στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛΑΣ των Αθηνών, ο ειδικός φρουρός φαίνεται να ήταν ο δράστης του βιασμού μιας 28χρονης Φιλανδής στον Πλατανιά Ρεθύμνου που είχε καταγγελθεί το καλοκαίρι του 2008. Η εξέλιξη αυτή δίνει νέα τροπή στην υπόθεση ενώ υπενθυμίζεται ότι ο ειδικός φρουρός αρνιόταν σθεναρά τις κατηγορίες της απόπειρας βιασμού που του είχαν απαγγελθεί. 

Υπενθυμίζεται ότι ο 29χρονος ειδικός φρουρός που έχει προφυλακιστεί είχε εισβάλει στο διαμέρισμα της άτυχης Ρεθυμνιώτισσας στα τέλη του περασμένου Νοέμβρη Όπως κατήγγειλε η κοπέλα, ο 29χρονος τα ξημερώματα μπήκε στο σπίτι της στο Ρέθυμνο και με τη χρήση σωματικής βίας προσπάθησε να την βιάσει. Η 27χρονη αντιστάθηκε σθεναρά, καλώντας σε βοήθεια και όταν ο δράστης αντελήφθη ότι γείτονες άκουσαν και έτρεξαν για βοήθεια, διέφυγε με αυτοκίνητο προς άγνωστη κατεύθυνση.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, αναζήτησαν και εντόπισαν ακινητοποιημένο το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, σε περιοχή του Ρέθυμνου, καθώς είχε προσκρούσει σε κολώνα, ενώ εντός του οχήματος βρέθηκε ο Ειδικός Φρουρός, ελαφρά τραυματισμένος, λόγω της πρόσκρουσης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου