Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

ΕΝΑ ΓΑΪΔΟΥΡΙ ΜΕ ΟΠΛΟ



Ο... σκοπευτής Αυγενάκης απαντά στα περί οπλοφορίας (φωτό)

      Στο δημοσίευμα του «Τύπου της Κυριακής» σχετικά με τους 60 βουλευτές που κατέχουν άδεια οπλοφορίας απάντησε ο βουλευτής της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης, επισημαίνοντας ότι κατείχε σχετική άδεια πολύ πριν εκλεγεί στο κοινοβούλιο, ως μέλος σκοπευτικού συλλόγου.

«Με αφορμή το δημοσίευμα σε Κυριακάτικη εφημερίδα με όλα τα ονόματα Μελών του Κοινοβουλίου που κατέχουν Άδεια Οπλοφορίας, το οποίο και αναδημοσιεύτηκε σε αρκετά site της χώρας μας αξίζει να σημειωθεί ότι ο Λευτέρης Αυγενάκης, πολύ πριν εκλεγεί Βουλευτής κατείχε την άδεια οπλοφορίας ως Αθλητής Σκοπευτής-μέλος του Παγκρήτιου Αθλητικού Σκοπευτικού Συλλόγου (ΠΑΣ) με Πρόεδρο τον Ανταλκίδα Μαρκογιαννάκη» αναφέρει ο βουλευτής.

«Με αρκετές συμμετοχές σε αγώνες σκοποβολής και τακτική παρουσία ακόμα και σήμερα σε προπονητικές βολές που προγραμματίζει ο Σύλλογος στα σκοπευτήρια, είτε του πρώην πεδίου βολής ΣΕΑΠ Γουβών στο Ηράκλειο, είτε στο σκοπευτήριο της Μεσσαράς στην Πλώρα και τελευταία με αεροβόλο όπλο στο Κλειστό Σκοπευτήριο του Παγκρητίου Σταδίου» επισημαίνει ο κ. Αυγενάκης.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου