Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2012

ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΗ ΓΑΪΔΟΥΡΙ ….Μπεγλίτης: Τον Ιούνιο έρχονται νέα μέτραΓια νέα μέτρα τον Ιούνιο, έκανε λόγο o εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Πάνος Μπεγλίτης, μιλώντας στη τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

«Δεν θα είναι τα τελευταία μέτρα. Τον Ιούνιο αναμένονται νέα. Να πούμε την αλήθεια στο λαό. Ερχονται τα ειδικά μισθολόγια», είπε.


Σημείωσε ότι την Τετάρτη, κατά πάσα πιθανότητα, θα συνεδριάσει η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ με αντικείμενο τα μέτρα που ζήτησε η τρόικα.
Ανέφερε ακόμη ότι υπάρχει δημοκρατική νομιμοποίηση, για την παράταση του βίου της κυβέρνησης Παπαδήμου, με τη συμμετοχή τριών κοινοβουλευτικών κομμάτων και τόνισε ότι η κυβέρνηση «θα έπρεπε να ασχοληθεί, πέραν των θεμάτων της Συνόδου 26ης Οκτωβρίου και με άλλα ζητήματα».


Ο κ. Μπεγλίτης εκτίμησε ότι οι εκλογές θα αναδείκνυαν τις ίδιες πολιτικές δυνάμεις και πρόσθεσε ότι «στις σημερινές συνθήκες καμία μονοκομματική κυβέρνηση δεν μπορεί να λύσει τα προβλήματα. Δεν θα υπάρχει αυτοδυναμία- γιατί να ξοδέψουμε χρόνο για εκλογές; Εχουμε την πολυτέλεια;», διερωτήθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου