Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ ΣΤΑ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ



Μποϊκοτάζ ΤΩΡΑ σε όλα τα γερμανικά προϊόντα [ΛΙΣΤΑ]


Δεν είναι δυνατόν ένα μεγάλο ποσοστό των γερμανικών προϊόντων να καταναλώνονται στην Ελλάδα, να αγοράζουμε τα αυτοκίνητά τους, τα οπλικά τους συστήματα, να μοιράζουν μίζες σε πολιτικούς και να αναλαμβάνουν μεγάλα δημόσια έργα, να τους έχουμε αφεντικά στις επιχειρήσεις μας αλλά ακόμη και στην κυβέρνησή μας και το "ευχαριστώ" να είναι η άρνηση αναγνώρισης των χρεών της Γερμανίας προς την Ελλάδα. Τα κατοχικά δάνεια και η αρπαγή μεγάλων αποθεμάτων χρυσού της χώρας ΠΟΤΕ δεν αποπληρώθηκαν. Δεν είναι δυνατόν, αυτοί που μας διέλυσαν στον Β' Παγκόσμιο πόλεμο, που δεν μας πλήρωσαν ΠΟΤΕ τις υπέρογκες αποζημιώσεις που μας οφείλους (και που με αυτές σβήνεται μεγάλο τμήμα του χρέους της Ελλάδας) να έρχονται τώρα και να μας δυναστεύουν πάλι.

Όλοι οι Έλληνες πρέπει να μποϊκοτάρουν τα γερμανικά προϊόντα αποφάσισαν κατά την τελευταία συνεδρίασή τους τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου Διεκδίκησης των γερμανικών οφειλών.

Η προσπάθεια αυτή χαρακτηρίζεται και από την Πανελλήνια Οργάνωση Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης (ΠΟΑΕΑ), ως μία «εθνική εκστρατεία», στην οποία όλα τα μέλη και τα στελέχη της, αλλά και όλοι οι Έλληνες πρέπει να συμμετάσχουν. Στην προσπάθεια αυτή οι Έλληνες θα πρέπει να αρνηθούν να αγοράζουν, προωθούν αλλά και να διαφημίζουν οποιοδήποτε γερμανικό πρϊόν.
«Ας υψώσουμε για ακόμα μία φορά τη σημεία της αντίστασης ενάντια στην ακατανόητη συμπεριφορά της γερμανικής κυβέρνησης και να την υποχρεώσουμε να καταβάλει τα οφειλόμενα στην Ελλάδα και στους Έλληνες»
, επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η ΠΟΑΕΑ.
Όπως ανέφερε στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο πρόεδρος του Συμβουλίου, Μανώλης Γλέζος, από το Σεπτέμβριο του 2011, με απόφαση του Εθνικού Συμβουλίου, είχε δοθεί τρίμηνη προθεσμία στη Γερμανική Κυβέρνηση να αρχίσει συζητήσεις με την Ελλάδα για το τεράστιο αυτό θέμα, άλλως από τις 23 Δεκέμβρη ξεκινά η εκστρατεία του μποϋκοτάζ.
«Αφού μέχρι τώρα η Γερμανική κυβέρνηση εκώφευσε, το Εθνικό Συμβούλιο υλοποιώντας την απόφασή του απευθύνει πρόταση προς τον Ελληνικό Λαό για έναρξη του μποϋκοτάζ»
, αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.
Στην ανακοίνωση αυτή, διευκρινίζεται ότι η πρόταση αυτή δεν στρέφεται κατά του γερμανικού λαού, ο οποίος επίσης είναι θύμα των ναζιστικών θηριωδιών, αλλά κατά μιας ανάλγητης Κυβέρνησης, η οποία διαχρονικά περιφρονεί τις στοιχειώδεις ηθικές και οικονομικές υποχρεώσεις της προς τον ελληνικό λαό, αλλά και την παγκόσμια κοινότητα.

Αναφέρουμε ενδεικτικά μία λίστα με Γερμανικά Προϊόντα και καταστήματα


Audi
BMW
Mercedes
Volkswagen
Porsche
Opel
Ariel
Siemens
Miele
Praktiker
Media Markt
Bayer
NEF
Nivea
Schwarzkopf
LIDL

Henkel (Dixan, Persil, Pritt)
Makro
Adidas
Puma
Allianz
AEG
BASF

Πηγή



Σημείωση Gaidouristas
Όσο γρηγορότερα σταματήσετε να αγοράζετε προϊόντα και από καταστήματα γερμανικών συμφερόντων αντικαθιστώντας τα με Ελληνικής κατασκευής και προέλευσης αντίστοιχα προϊόντα τόσο γρηγορότερα η Ελλάδα μας θα αποκτήσει ξανά την κυριαρχία και ανεξαρτησία της δίνοντας ένα καλό μάθημα στους γερμαναράδες και το 4ο Ράιχ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου