Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

ΕΝΑΣ ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΕΚΔΟΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ


Ο απίθανος εκδότης, οι κασέτες της ΕΥΠ και η προδοσία
 

Ο απίθανος εκδότης, οι κασέτες της ΕΥΠ και η προδοσία

Ποιος είναι ο εκδότης οπαδικής εφημερίδας, που συνωμοτούσε με εγκέφαλο του κυκλώματος για να κλέψει τον πρόεδρο της ΠΑΕ που (υποτίθεται ότι) υποστηρίζει;

Ο απίθανος αυτός τύπος εκδίδει αθλητική εφημερίδα. Όχι απλά αθλητική, οπαδική (για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους). Η οποία εφημερίδα δηλώνει τα… αισθήματά της από το πρωτοσέλιδο και κάνει τα πάντα –υποτίθεται- για να στηρίξει την «προεδράρα» της ΠΑΕ.
Από πίσω από την πλάτη της «προεδράρας», όμως, ο απίθανος κάνει άλλα κι άλλα. Σύμφωνα με πληροφορίες του "Νewsbomb.gr" που προέρχονται από πηγή η οποία ουδέποτε έχει μέχρι σήμερα διαψευσθεί –λέτε να είναι αυτή η πρώτη φορά; δεν νομίζω…- ο συγκεκριμένος εκδότης έχει παίξει ένα πολύ βρόμικο παιχνίδι εις βάρος του προέδρου της ΠΑΕ τον οποίο (υποτίθεται ότι) υποστηρίζει.
Οι πληροφορίες
Οι πληροφορίες, λοιπόν, μεταφέρουν με βεβαιότητα ότι ο εκδότης της οπαδικής εφημερίδας είναι μέχρι τα μπούνια χωμένος στο σκάνδαλο με τα στημένα παιχνίδια. Η φωνή του ακούγεται σε αρκετές από τις –αδημοσίευτες- κασέτες που κατέγραψε το βαλιτσάκι της ΕΥΠ, οι οποίες είχαν συνέπεια να δουν το εσωτερικό της φυλακής οι εγκέφαλοι της υπόθεσης (και όχι μόνο). Ο απίθανος εκδότης, λοιπόν, ακούγεται στις κασέτες να συνωμοτεί για να στήσουν παιχνίδια και να «ανεβάσουν» συγκεκριμένους παίχτες άλλων ΠΑΕ, προκειμένου μετά να τους πουλήσουν σε φουσκωμένη τιμή στην «προεδράρα». Να κοροϊδέψουν, δηλαδή, και να «ξαλαφρώσουν» κατά μερικά εκατομμύρια τον επικεφαλής της ΠΑΕ, ο οποίος –να σημειωθεί- έχει ευεργετήσει τον εκδότη. Μάλιστα, ο απίθανος εκδότης ακούγεται να λέει ότι θα πουλήσουν τους παίχτες «στον μαλ… τον… (σ.σ. αναφέρει το όνομα του προέδρου της ΠΑΕ που υποτίθεται ότι υποστηρίζει -μέχρι τελευταία ρανίδος…- η εφημερίδα του)».
Τώρα, αν εσείς αυτό το λέτε απλά κωλοπαιδισμό, εμείς το λέμε προδοσία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου