Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

ΤΑ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ

Εφοδος της Χρυσής Αυγής στα γραφεία της Βουλής

 

Αρχισαν τους τσαμπουκάδες στη Βουλή οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής


Επίδειξη... στυλ έκαναν σήμερα στη Βουλή οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής αφήνοντας άφωνους τους υπαλλήλους του Κοινοβουλίου, όταν λίγο έλειψε να πετάξουν στους διαδρόμους του Κοινοβουλίου όσους παρέμειναν στα γραφεία που πίστευαν ότι τους ανήκαν.
Συγκεκριμένα, το προεδρείο της Βουλής είχε αποφασίσει να παραχωρήσει στη Χρυσή Αυγή τα γραφεία που στην προηγούμενη περίοδο ανήκαν στον ΛΑΟΣ.
Σήμερα, οι βουλευτές του Νίκου Μιχαλολιάκου, μετά την εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής αποφάσισαν να ανέβουν στον πρώτο όροφο και να εγκατασταθούν όταν διαπίστωσαν ότι εκεί υπήρχαν ακόμα συνεργάτες του κ. Γιώργου Καρατζαφέρη.
Χωρίς πολλά λόγια, οι χρυσαυγίτες απαίτησαν να τους αδειάσουν την γωνιά σε έντονο ύφος. Οι συνεργάτες του ΛΑΟΣ απάντησαν ότι η αποχώρηση θα γίνει τη Δευτέρα και τότε ορισμένοι κινήθηκαν απειλητικά, επιχειρώντας να μεταφέρουν σηκωτούς τους υπαλλήλους εκτός γραφείου. Τελικά, η ψυχραιμία επικράτησε, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής υποχώρησαν και θα φιλοξενηθούν προσωρινά σε άλλα γραφεία, δίπλα στο υπουργικό συμβούλιο !
Πρέπει όμως να σημειωθεί ότι αντιδράσεις έχει εκφράσει το ΚΚΕ, καθώς την περασμένη περίοδο είχε για γείτονες τους βουλευτές του ΛΑΟΣ και τώρα έχει δίπλα του τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου