Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

ΚΑΙ Η ΣΑΠΙΛΑ ΤΟΥ ΓΑΪΔΟΥΡΙΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ..

Τσοχατζόπουλος: 81.300 ευρώ το 2010 για ένα τζιπ με κουρτίνες, ψυγείο, DVD

 

Τσοχατζόπουλος: 81.300 ευρώ το 2010 για ένα τζιπ με κουρτίνες, ψυγείο, DVD

Εν μέσω οικονομικής κρίσης για όλους τους Ελληνες, το 2010, ο Ακης Τσοχατζόπουλος συζητά να αγοράσει πολυτελές τζιπ Μερσέντες αξίας 81.300 ευρώ ! Η προκλητική λεπτομέρεια προκύπτει από το αρχείο που έχουν στα χέρια τους οι αρχές και δημιουργεί αίσθηση αφού το ο πρώην υπουργός δεν έκρυβε τον πλούτο του την ώρα που οι Ελληνες δυστυχούσαν.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα» στο αρχείο του πρώην υπουργού εντοπίστηκε έγγραφο της αντιπροσωπείας Mercedes με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του πολυτελούς τζιπ. Πάνω στο έγγραφο της εταιρίας υπάρχουν ιδιόχειρες σημειώσεις με τα επιπλέον αξεσουάρ που απαιτούσε το ζεύγος Τσοχατζόπουλου όπως DVD player και στα πίσω καθίσματα, ασύρματο τηλέφωνο και Bluetooth, κουρτίνες στα παράθυρα και ψυγείο στο πορτ μπαγκάζ.
Φωτοτυπία του εγγράφου δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα όπου αποδεικνύεται ότι η παραγγελία του τζιπ δεν έγινε σε ελληνική αντιπροσωπεία στην Ελλάδα αλλά απευθείας στη Γερμανία, αφού το έγγραφο είναι στα γερμανικά και έδρα αναφέρεται το Βερολίνο.
Ας σημειωθεί ότι η παραγγελία για το υπερπολυτελές τζιπ έγινε πριν ξεκινήσει η δικαστική έρευνα για την υπόθεση της απόκτησης των περιουσιακών στοιχείων του ζεύγους που τους οδήγησε, τελικά, στη φυλακή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου