Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

ΤΑ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ






makeleio 



"Θέμα 1ον:
MIA ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1993 ΜΕ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ

ΜΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΝΤΟΡΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΗ ΝΔ" ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΦΑΕΙ Ο ΛΥΚΟΣ"

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το σκάνδαλο της Siemens είναι διακομματικό. Η ίδια η εταιρεία μέσω εκπροσώπων της που διαχειρίστηκαν τα μαύρα κονδύλια έχει παραδεχθεί ότι για κάθε σύμβαση που υπέγραφε υπήρχε και ένα ποσοστό που κατευθυνόταν και σε πολιτικές προμήθειες για προφανείς λόγους. Ο αρχηγός της ΝΔ βέβαια, που κατά τ' άλλα κόπτεται για τη διαφάνεια και την απόδοση ευθυνών, θεωρεί ότι το σκάνδαλο είναι μόνο πράσινο και απλώς για λόγους αποκατάστασης της τιμής του πολιτικού κόσμου κάνει την παραχώρηση να διερευνηθούν και οι τυχόν ευθύνες όσων υπουργών της ΝΔ θεωρεί το ΠαΣοΚ ότι εμπλέκονται στο σκάνδαλο...

Βέβαια ο κ. Σαμαράς ξεχνά τη δική του, έμμεση μεν αλλά σαφέστατη δε, εμπλοκή του στην υπόθεση Siemens. Για την ιστορία και μόνο, θυμίζουμε ότι ο ένας από τους δύο λόγους που αποσταθεροποιήθηκε η κυβέρνηση Μητσοτάκη το 1993 ήταν και η αλλαγή του καθεστώτος προμηθειών στον ΟΤΕ. Ο άλλος ήταν βέβαια το Μακεδονικό. Ο ίδιος ο κ. Σαμαράς δήλωνε στις 6.9.1993: «Μόνο η διακοπή της ανοχής μας προς τη σημερινή κυβέρνηση μπορεί να αποτρέψει τα επερχόμενα δραματικά γεγονότα στο εθνικό θέμα της Μακεδονίας και τη νομιμοποίηση της επαίσχυντης πώλησης του ΟΤΕ»... Δύο μέρες αργότερα ανεξαρτητοποιείται ο κ. Συμπιλίδης δηλώνοντας ότι «το θέμα της Μακεδονίας δρομολογήθηκε προς την κατεύθυνση της εθνικής τραγωδίας, ενώ το θέμα του ΟΤΕ εγείρει τεράστια ερωτηματικά»...

Τι είχε συμβεί όμως με τον ΟΤΕ και είχε αναχθεί σε τόσο τεράστιο θέμα; Οπως περιγράφει ο τότε υπουργός Οικονομίας κ. Μάνος, στις 27 Αυγούστου είχε ψηφιστεί ο νόμος για στρατηγικό επενδυτή στον ΟΤΕ. Γράφει χαρακτηριστικά: «Στο διάστημα μεταξύ της ψήφισης και της δημοσίευσης του νόμου δέχτηκα τις επισκέψεις του κ. Κόκκαλη ως εκπροσώπου της Ιντρακόμ και του κ. Ντόμπεκ ως εκπροσώπου της Siemens που ανησυχούσαν για την εξέλιξη του διαγωνισμού για 1.100.000 ψηφιακές παροχές και την ενδεχόμενη επανεξέτασή του. Τους εξήγησα», συνεχίζει ο κ. Μάνος, «ότι αυτό ακριβώς επιθυμεί η κυβέρνηση...». Για την ιστορία και πάλι, ο νόμος για τον ΟΤΕ δημοσιεύθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου, στις 9 ο κ. Συμπιλίδης αναχωρούσε για το κόμμα του κ. Σαμαρά και η κυβέρνηση Μητσοτάκη κατέρρεε...

άφησα για το τέλος και τον Ευάγγελο Σέκερη

Τον μπατζανάκη του κυρίου Προέδρου της ΝΔ

Γνωρίζει πολλά και για τις μυστικές επαφές Σαμαρά με στελέχη της ΣΗΜΕΝΣ

Ίσως και κάτι παραπάνω για τις χρηματοδοτήσεις της ΠΟΛΑΝ....

(Το θέμα αναρτήθηκε στο blog του zougla στις 12/4/2012. Κάποιοι φαίνεται ότι δεν θέλουν να ξεχάσουν εκείνη την "μαύρη" εποχή)
Θέμα 2ον:
Από την φορολογική δήλωση του ιδρύματος του Τζορτζ Σόρος OPEN SOCIETY, για το οικονομικό έτος 2010, μαθαίνουμε ότι, οι κύριοι Samer Younis και Sabbagh Khoury, αμφότεροι κάτοικοι Ελλάδας με διεύθυνση Λεωφόρος Κηφισίας 62 Β, Αμαρούσιον, Αθήναι 15110, είναι χορηγοί του ανωτέρω ιδρύματος.
Μέχρις εδώ δεν υπάρχει κάτι το «περίεργο».
Έλα, όμως, που στην Λεωφόρο Κηφισίας 62 Β, στο Μαρούσι, είναι η έδρα της Consolidated Contractors Company, (http://www.ccc.gr/address_list.html).
Η οποία CCC, ήταν χορηγός της εταιρείας I4SENCE, του αδελφού του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, του Αντρίκου... (http://www.ftbusiness.com/medsustainableenergy/sponsorsandpartners.asp?m_pid=0&;m_nid=34673).
Έλα που και ο Γιωργάκης μετείχε στις εκδηλώσεις της CCC, παρέα με τον Πάγκαλο, κάτι που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί, διότι υπάρχει φωτογραφικό υλικό.
Αυτά και μόνο αρκούν για την εξαγωγή συμπερασμάτων. Δεν αρκούν;
ccc1
ccc2
Το θέμα, όπως και τα σχετικά έγγραφα, αποκάλυψε το filotimia.blogspot.com.
Θέμα 3ον
erotimatiko
Στο στόχαστρο μπαίνει, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Makeleio.gr, η κόρη πολιτικού αρχηγού που πρωταγωνιστεί στις πολιτικές εξελίξεις.
Για ποιο λόγο; Φέρεται να προχώρησε στην αγορά μιας μεζονέτας στο Κολωνάκι, αξίας 600.000 ευρώ.
Αυτά προς το παρόν, αλλά καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα επανέλθουμε..."
Ρε παιδιά αληθεύουν όλα αυτά; Αληθεύουν μέχρι να διαψευστούν...



Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου