Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

ΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΡΕ ΓΑΪΔΟΥΡΙ ;




Νέα κτηνωδία! Πυροβόλησαν δύο σκύλους εξ επαφής

Νέα υπόθεση με σκύλους που έχουν δεχτεί πυροβολισμό από ασυνείδητους, έρχεται τις τελευταίες ώρες στο προσκήνιο. Όπως αποκάλυψε από νωρίς το μεσημέρι το flashnews.gr δύο άτυχα τετράποδα βρήκαν τραγικό θάνατο στην περιοχή της Ρογδιάς Ηρακλείου.

Ο δράστης τα πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής, με το ένα να καταλήγει αμέσως, ενώ το δεύτερο λαμπραντόρ να μεταφέρεται στην Κλινική Παρασύρη, χωρίς όμως οι κτηνίατροι να μπορέσουν να το κρατήσουν στη ζωή. ''Ήταν ένα πραγματικό σοκ η εικόνα του ζώου, ακόμα και για εμάς που έχουμε δει πολλά'' λέει κτηνίατρος της κλινικής μιλώντας στο flashnews.gr .

Σε κάθε περίπτωση είναι το τρίτο κρούσμα μέσα σε λίγες ημέρες, μετά την - κυριολεκτικά- εκτέλεση ενός σκύλου στο Βενεράτο από κτηνοτρόφο και τον τραυματισμό άλλου ζώο στην πόλη του Ηράκλειου και συγκεκριμένα στον Άγιο Ιωάννη, γεγονός που προκαλεί έντονη ανησυχία για την έξαρση του φαινομένου.

Την ίδια ώρα, δύο σκυλιά μεταφέρθηκαν δηλητηριασμένα στην κτηνιατρικοί κλινική. Τα δύο ζώα είχαν δηλητηριαστεί από φόλες σε περιοχές του Ηρακλείου. 

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου