Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

ΓΑΪΔΟΥΡΑ ΜΕ ΠΛΑΣΤΕΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ


Από τον περασμένο Νοέμβριο είναι προφυλακισμένη μια 27χρονη Ρουμάνα απατεώνισσα, αλλά οι «δουλειές» της εξακολουθούν να εξιχνιάζονται. Ήδη διαλευκάνθηκαν άλλες δύο απάτες και τρεις απόπειρες σε βάρος καταστημάτων της Καβάλας, από τα οποία αγόραζε διάφορα είδη με πλαστές πιστωτικές κάρτες.

Η νεαρή Ρουμάνα δρούσε μαζί με έναν άγνωστο μέχρι στιγμής συνεργό της. Είχαν εφοδιαστεί με δύο πλαστές πιστωτικές κάρτες που προέρχονταν δήθεν από ρουμανική και ελληνική τράπεζα και είχαν κατασκευάσει πλαστές ταυτότητες των ρουμάνικων αρχών. Με αυτά πήγαιναν στα μαγαζιά και είχαν καταφέρει να αγοράσουν δυο φορητούς υπολογιστές, ενώ σε άλλες τρεις περιπτώσεις που επιχείρησαν να αγοράσουν ηλεκτρονικές συσκευές έγιναν αντιληπτοί και έφυγαν άπρακτοι.

Η 27χρονη είχε συλληφθεί μετά την τελευταία της απόπειρα, όταν έφυγε βιαστικά από το κατάστημα αφήνοντας πίσω της μία τσάντα μέσα στην οποία είχε την πλαστή πιστωτική κάρτα από τράπεζα της Ρουμανίας και την πλαστή ταυτότητα και δυο κινητά. Τώρα σχηματίστηκε σε βάρος της συμπληρωματική δικογραφία που θα αποσταλεί στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του άγνωστου συνεργού της συνεχίζονται.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου