Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Η ΓΑΪΔΟΥΡΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑΡΑ ΜΕ ΤΑ ΠΛΑΣΤΑ ΠΤΥΧΙΑ





Αυτή είναι η τραγουδίστρια που έστησε την «κομπίνα» για το ΕΣΠΑ

Σάλο προκάλεσε η είδηση που βγήκε στη δημοσιότητα τις προηγούμενες ημέρες για μια τραγουδίστρια που προσπάθησε μέσω πλαστών πτυχίων από ξένο πανεπιστήμιο να λάβει επιχορήγηση από το ΕΣΠΑ.

Η δικογραφία αφορά σε πέντε άτομα, δύο εκ των οποίων θα λάμβαναν την επιχορήγηση. Παρουσίασαν πλαστά έγγραφα ως δικαιολογητικά και παρουσίασαν επιχειρηματική πρόταση που θα είχε ως αντικείμενο δραστηριότητες διεπιστημονικών ερευνών και πειραματικών υπηρεσιών, εκπαιδευτικού χαρακτήρα, που θα υποβάλλονταν στην Ευρωπαϊκή Κοινότητα.
Το ένα από τα δύο πρόσωπα, που θα προσπαθούσαν με πλαστά πτυχία αμερικανικών και ελληνικών πανεπιστημίων, να λάβουν την επιχορήγηση που ξεπερνούσε τις 73.000 ευρώ είναι η παλιά τραγουδίστρια Τζίνα Σπηλιωτοπούλου που έκανε καριέρα τη δεκαετία του '80, ενώ είχε κερδίσει το Α' βραβείο του Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης το 1980 με το τραγούδι «Της γιαγιάς τα παραμύθια».


Τα... παραμύθια της γιαγιάς φαίνεται πως είχε «δράκο», με την Οικονομική Αστυνομία να προλαβαίνει την απάτη και να αποτρέπει τη ζημιά εναντίον του Δημοσίου, ενώ η «απόφοιτος του πανεπιστημίου της Καλιφόρνια» Τζίνα Σπηλιωτοπούλου θα απολογηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών όπου μεταβιβάστηκε η δικογραφία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου