Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΑΪΔΑΡΟΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ


Αυτός είναι ο παιδεραστής που ασέλγησε σε τρία ανήλικα κορίτσια [εικόνες]




Αυτός είναι ο παιδεραστής που ασέλγησε σε τρία ανήλικα κορίτσια [εικόνες]

Στη δημοσιότητα δόθηκαν, έπειτα από σχετική εισαγγελική διάταξη, τα στοιχεία και οι φωτογραφίες 42χρονου, ο οποίος συνελήφθη για αποπλάνηση και ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων κατ' εξακολούθηση.

Πρόκειται για τον Σιδέρη Μπατζιάκα του Σωτηρίου και της Μαρίας, ο οποίος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1972.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι από το καλοκαίρι του 2014 ο συλληφθείς είχε ενεργήσει κατ' επανάληψη ασελγείς πράξεις σε βάρος τριών ανήλικων κοριτσιών.
Ο 42χονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις παραπάνω κατηγορίες.

2 σχόλια:

  1. Οι γονείς επιτέλους πρέπει να προσέχουν τα παιδιά τους με όλα αυτά που γίνονται σχεδόν κάθε μέρα από την πλευρά των αρρωστημένων καθαρμάτων που κυκλοφορούν μεταξύ μας.

    Και θα πρέπει να θεσπιστεί ως ΧΡΥΣΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ τα παιδιά να μην αφήνονται ΠΟΤΕ μόνα με κανέναν φίλο ή γνωστό, ακόμα και συγγενή!

    Τα αρρωστημένα αυτά κτήνη κάθε μέρα είναι όλο και περισσότεροι...Οι δολοφόνοι των παιδικών ψυχών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΤΕΙΘΕΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ,ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ ,,,, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΜΑΣΑΜΕ ??????,,ΓΙΑΤΙ???? ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΟΡΕΙΚΤΑ ΠΕΤΡΩΜΑΤΑ Η ΑΣΒΕΣΤΟΛΙΘΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΜΙΝΙ ΤΟΥΣ,,!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή