Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΓΛΩΣΣΑ Η ΓΑΪΔΟΥΡΑ !!

Σύλβια Κλιμάκη: Η τηλεπερσόνα που προσλήφθηκε στην Εθνική Tράπεζα με 7.000 ευρώ μισθό [εικόνες]
Σύλβια Κλιμάκη: Η τηλεπερσόνα που προσλήφθηκε στην Εθνική Tράπεζα με 7.000 ευρώ μισθό [εικόνες]

Η πρώην τηλεοπτική περσόνα του ΣΚΑΪ, Σύλβια Κλιμάκη, γνωστή από την εκπομπή της «Στην πράξη», με τον αέρα και τη δροσιά της ηλικίας της κάνει τα θεμέλια του ιστορικού κτιρίου της Αιόλου, που στεγάζει τη διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας, να τρίζουν.
Με τον ίδιο τρόπο που η Σύλβια Κλιμάκη ξεχώρισε γρήγορα στα τηλεοπτικά πλατό, ξεχώρισε και στον μουντό κόσμο της Εθνικής.

Το πτυχίο της ΑΣΟΕΕ, το Χάρβαρντ, τα κινέζικα και φυσικά το ωραίο παράστημα της παλιάς αθλήτριας της εθνικής πόλο, έπεισαν τον διευθύνοντα σύμβουλο της Εθνικής Αλέξανδρο Τουρκολιά, να την ξεχωρίσει και να ποντάρει στις ικανότητές της για να βελτιώσει την εικόνα της τράπεζας κόντρα στις φανερές και κρυφές αμφισβητήσεις στενών του συνεργατών. Στις 11 Δεκεμβρίου, σε εκδήλωση για τους νέους και την επιχειρηματική κουλτούρα, η Σύλβια Κλιμάκη συντονίζει μια συζήτηση προβάλλοντας τον βαρύ τίτλο: «Επικεφαλής Δημοσίων Σχέσεων και Στρατηγικής Επικοινωνίας της Εθνικής Τράπεζας».

«Μα δεν υπάρχει στο οργανόγραμμα τέτοιος τίτλος», θα σχολιάσουν αμέσως οι πιο υποψιασμένοι. Αρχίζουν να το ψάχνουν και τα χτυπήματα στο στελεχιακό κατεστημένο της Εθνικής είναι όχι μόνον αλλεπάλληλα, αλλά και το ένα χειρότερο από το άλλο.  Μισθός 7.000 ευρώ (μεικτά - αν και η ίδια θεωρούσε ότι το ποσό αυτό θα ήταν καθαρό). Ισοδυναμεί με μισθό γενικού διευθυντή ή του διευθυντή του κεντρικού καταστήματος με 35 χρόνια υπηρεσίας. Εταιρικό Ι.Χ. 1.600 κυβικών αλλά και πιστωτική κάρτα. Η προσωπική επιτυχία της Σύλβιας είναι τεράστια αν αναλογιστεί κανείς πως στην προηγούμενη δουλειά της στον ΣΚΑΪ έπαιρνε μόλις 850 ευρώ! Λέγεται δε πως πρόσφατα σε μια επίσκεψη στα Γιάννενα ο πανίσχυρος κ. Τουρκολιάς έδειξε την εύνοιά του όταν της πρότεινε να ταξιδέψει μαζί του στην τεθωρακισμένη BMW προκειμένου να έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και να της δώσει κατευθύνσεις. Πηγή Πρώτο Θέμα





Ο διορισμός της Σύλβιας Κλιμάκη από την Εθνική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου