Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΟΥΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ


Προκλητικός μποναμάς στους υπαλλήλους της Βουλής - Χριστουγεννιάτικο δώρο-επιχορήγηση ύψους 150.000 ευρώ


Μπορεί στους δημοσίους υπαλλήλους να έχει κοπεί το δώρο των Χριστουγέννων, ωστόσο ο Σύλλογος Υπαλλήλων της Βουλής έλαβε, με απόφαση του προέδρου του Σώματος Ευ. Μεϊμαράκη, χριστουγεννιάτικο δώρο-επιχορήγηση ύψους 150.000 ευρώ.
Η συγκεκριμένη απόφαση δημοσιεύτηκε χθες στην κοινοβουλευτική διαφάνεια και το ποσό θα πιστωθεί στον λογαριασμό των υπαλλήλων της Βουλής στην Εθνική Τράπεζα.

Η επιχορήγηση-μποναμάς, σύμφωνα με την απόφαση, προορίζεται «για την κάλυψη των αναγκών του συλλόγου, όπως χριστουγεννιάτικα δώρα, βραβεύσεις των παιδιών των υπαλλήλων που αρίστευσαν, καθώς και άλλες δράσεις που εντάσσονται στον κοινωνικό ρόλο του συλλόγου».
Για την εν λόγω επιχορήγηση ο σύλλογος των κοινοβουλευτικών υπαλλήλων είχε αποστείλει σχετική επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής, Ευ. Μεϊμαράκη, ο οποίος εντέλει έκανε δεκτό το αίτημά τους.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του «Έθνους», διευκρινίσεων χρήζει πάντως το πώς ακριβώς κατανέμονται τα χρήματα της επιχορήγησης, αλλά κυρίως γιατί ο σύλλογος υπαλλήλων που έχει έσοδα από τα ενοίκια της Βουλής (Εθνική Τράπεζα, Ταχυδρομείο, Καφενείο, Εστιατόριο) δεν καλύπτει τις ανάγκες αυτές από αυτά τα έσοδα και χρειάζεται έκτακτη επιχορήγηση από τον προϋπολογισμό της Βουλής και άρα από τους Έλληνες φορολογούμενους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου