Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΑΧΥΡΑ

sta-prasa-duo-gunaikologoi-gia-fakelaki-kai-paranomo-iatreio






Στα πράσα δύο γυναικολόγοι για φακελάκι και παράνομο ιατρείο

Ο 64χρονος γυναικολόγος τουΝοσοκομείου Αλεξάνδρα και η 45χρονη συνάδελφός προσπάθησαν να βάλουν στην τσέπη 700 €. Λειτουργούσαν και παράνομο ιατρείο.

  

Φακελάκι 1.200 ευρώ, απαίτησε από γυναίκα που έπρεπε να κάνει εγχείρηση ο 64χρονος ιατρός Μαιευτήρας – Γυναικολόγος που εργάζεται στο Νοσοκομείο Αλεξάνδρα.
Της είπε ότι μόνο με το φακελάκι μπορεί να παρακάμψει τη λίστα αναμονής για τις επεμβάσεις στο Νοσοκομείο και φαινόταν ανυποχώρητος ακόμη κι όταν η γυναίκα του έλεγε ότι δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να του δώσει τα χρήματα που ζητούσε.
Ο ιατρός, εξέτασε για πρώτη φορά τη γυναίκα τον Σεπτέμβριο στο Νοσοκομείο Αλεξάνδρα, αλλά μετά άρχισε να την εξετάζει στο ιδιωτικό ιατρείο του στην οδό Σούτσου, που όπως αποδείχθηκε το λειτουργούσε παράνομα.



Στην επιμονή της γυναίκας, ότι τα 1.200 € ήταν ποσό τεράστιο για εκείνη, εμφανίστηκε μια 45χρονη γιατρός, επίσης γυναικολόγος, που σε ρόλο «διαμεσολαβητή» κατέβασε το ποσό στα 700 € προκειμένου να γίνει η επέμβαση.
Παραμονή των Χριστουγέννων, η γυναίκα συναντήθηκε με την 45χρονη ιατρό και της παρέδωσε το προσημειωμένο ποσό των 700 ευρώ. Οι αστυνομικοί, βρήκαν και κατάσχεσαν τα χρήματα από το φακελάκι και στη συνέχεια συνελήφθη και ο 64χρονος ιατρός.
Σε έρευνα στο παράνομο ιατρείο, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν δύο Ρουμάνοι -ένας 40χρονος και μία 45χρονη- στους οποίους ο 64χρονος ιατρός είχε δώσει εντολή να εξαφανίσουν από το χώρο καρτέλες ασθενών, σκευάσματα και ιατρικά εργαλεία.
Στο παράνομο ιατρείο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων, ιατρικά μηχανήματα (υπερηχογράφος, συσκευή αποστείρωσης κ.α.), ιατρικά εργαλεία, φαρμακευτικά σκευάσματα και πολλές καρτέλες ασθενών του Δημόσιου Νοσοκομείου, στο οποίο εργαζόταν ο γυναικολόγος, τις οποίες κατείχε παράνομα καθώς ανήκουν στο αρχείο του Νοσοκομείου
Τα φαρμακευτικά σκευάσματα θα αποσταλούν στον Ε.Ο.Φ. για να διακριβωθεί το νόμιμο της προέλευσης και κατοχής τους.
Εναντίον τους σχηματίστηκε ποινική δικογραφία, αυτόφωρης διαδικασίας. Κατηγορούνται, κατά περίπτωση, για τα αδικήματα της δωροληψίας υπαλλήλου και συνέργειας σε αυτήν, υπεξαίρεσης στην υπηρεσία και απόπειρας εκβίασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου