Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ Ο ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ






Η αγανάκτηση δεν πάει μόνο πλατεία, πάει και στο εστιατόριο της Βουλής. Ο λόγος για τον γαλάζιο βουλευτή Κώστα Μαρκόπουλο που αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας για το μεσοπρόθεσμο, ανέβηκε στο εστιατόριο για να βάλει μία μπουκιά στο στόμα του.

Όπως ήταν φυσικό σε τέτοιες περιπτώσεις, στο εστιατόριο δεν έπεφτε καρφίτσα και υπήρχαν αρκετές καθυστερήσεις στις παραγγελίες. Ο κ. Μαρκόπουλος δεν είχε όμως υπομονή να περιμένει. Σε έξαλλη κατάσταση σηκώθηκε από το τραπέζι του και κατευθύνθηκε ωρυόμενος στο εσωτερικό της κουζίνας του εστιατορίου, βάζοντας στο στόχαστρό του μάγειρες και σερβιτόρους.

« Εδώ είναι εστιατόριο πρωτίστως των βουλευτών και μετά όλων των άλλων. Πρέπει να εξυπηρετούμαστε κατά προτεραιότητα», φώναζε ο κ. Μαρκόπουλος ενώ θαμώνες και εργαζόμενοι είχαν μείνει με το στόμα ανοιχτό. «Εμείς ερχόμαστε εδώ και δουλεύουμε. Δεν ερχόμαστε για να κάνουμε πλάκα και δημόσιες σχέσεις», συνέχισε στο ίδιο οργισμένο ύφος ο βουλευτής της ΝΔ και, κουνώντας μάλιστα και το δάχτυλο. « Αυτό που σας λέω είναι επίσημο και δεν ξέρω και τι άλλο», κατέληξε ο κ. Μαρκόπουλος.

Σημείωση Gaidouristas
Γαϊδουρινή νοοτροπία του τύπου ξέρεις ρε ποιος είμαι εγώ ;;;
Ρε με δυο τηλέφωνα ρε θα καθαρίζεις τουαλέτες και θα με παρακαλάς γονατιστός να σε φέρω πίσω στην ίδια θέση κι εγώ δε θα το κάνω ρε …
Δυστυχώς και αυτός είναι ένα ακόμα θλιβερό μέλος του ελληνικού κοινοβουλίου ….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου