Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΓΟΥΡΟΥΝΕΣ ΣΤΑ ΜΑΛΙΑ


Πανικός τη νύχτα στα Μάλια-Κόντρες τουριστών με 'γουρούνες'

Στον Εισαγγελέα Ηρακλείου οδηγήθηκαν 8 Βρετανοί - Μηνύσεις κατέθεσε η δημοτική αρχή ενώ ετοιμάζει αγωγή.
Σοκαρισμένοι είναι κάτοικοι, επαγγελματίες κι επισκέπτες στα Μάλια, από τις ντροπιαστικές εικόνες, το βράδυ της Τετάρτης προς Πέμπτη, με κόντρες δεκάδων Βρετανών τουριστών με τις επικίνδυνες τετράτροχες μηχανές, τις γνωστές σε όλους...'γουρούνες' σε κεντρικούς δρόμους μπροστά στα έντρομα μάτια των περαστικών.

Στο σημείο γύρω από το Κοιμητήριο Μαλίων, επικράτησε πανικός ενώ από τους περίπου 1000 έγχρωμους τουρίστες, συνελήφθησαν μόλις 8 για διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών καθώς αποτελούσαν δημόσιο  κίνδυνο!

Στο σημείο, με παρέμβαση της Δημοτικής Αρχής Χερσονήσου, έσπευσε ο Εισαγγελέας Ηρακλείου και μεγάλη αστυνομική δύναμη ενώ κατατέθηκαν εκ μέρους της δημοτικής αρχής συνολικά...146 μηνύσεις!

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υποβληθεί αγωγή, από τη δημοτική αρχή της περιοχής, σε βάρος των επαγγελματιών που μισθώνουν τα τετράτροχα αυτά οχήματα για προσβολή της προσωπικότητάς τους αλλά και για παρακώλυση συγκοινωνιών.

Η διαβεβαίωση, εκ μέρους του ίδιου του δημάρχου Ζαχαρία Δοξαστάκη ήταν σαφής: "Δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω, θα επικρατήσει ηρεμία στην περιοχή και θα μπουν τα πράγματα στη θέση τους", έλεγε και ξαναέλεγε.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου