Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΒΙΑΣΤΕΣ ΑΝΗΛΙΚΗΣ


Ομαδικός βιασμός ανήλικης υπό την επήρεια ναρκωτικών! 

Ένα τραγικό περιστατικό , με ομαδικό βιασμό από δεκαπέντε άτομα εις βάρος μίας ανήλικης κοπέλας υπό την επήρεια ναρκωτικών εξελίχθηκε στο Ηράκλειο, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε την Τρίτη το 16χρονο θύμα στην αστυνομία.
Σύμφωνα με τα λεγόμενα της 16χρονης, το συμβάν ξεκίνησε το βράδυ του Σαββάτου και ενώ βρισκόταν στο σπίτι ενός 26χρονου στις Βασιλειές, με τον οποίο βρισκόταν παλαιότερα σε σχέση.
Ο 26χρονος της χορήγησε ενδοφλέβια δόση ηρωίνης και έπειτα, εκμεταλλευόμενος ότι η ανήλικη βρισκόταν υπό την επήρεια του ναρκωτικού και χωρίς δυνατότητα αντίδρασης, την εξανάγκασε σε συνουσία.
Και σαν να μην έφταναν αυτά, έπειτα και καθ’όλη την διάρκεια της νύχτας, την μετέφερε σε άλλα τρία σπίτια γνωστών του στις Πατέλες και τα Δειλινά, όπου σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, περίπου 15 άτομα χορηγούσαν ναρκωτικά στην ανήμπορη να αντιδράσει κοπέλα και έπειτα την βίαζαν ομαδικά και κατ’επανάληψη.
Να σημειωθεί ότι η 16χρονη κοπέλα, η οποία θα εξεταστεί από ιατροδικαστή για να διαπιστωθούν τα λεγόμενά της, δήλωσε ότι είναι χρήστης ναρκωτικών, αλλά ουδέποτε συναίνεσε σε αυτές τις πράξεις, ενώ ο 26χρονος προσήχθη στο Τμήμα, χωρίς να συλληφθεί λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.
Τα ακριβή αίτια, τους υπαίτιους και τις συνθήκες του περιστατικού συνεχίζει να ερευνά η Ασφάλεια Ηρακλείου, που διενεργεί την σχετική προανάκριση.

Σημείωση Gaidouristas

Μπορούμε να έχουμε το όνομα του 26χρονου και αν γίνεται να τον έχουμε 10 λεπτά στην πλατεία Ελευθερίας μόνο του ;

Τα υπόλοιπα κανονίζονται …

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου