Κυριακή 7 Αυγούστου 2011

ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΨΥΧΗ VS ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ = 10 - 0


Πήρε εξάμηνη άδεια άνευ αποδοχών από το δημόσιο (!) μια αθλήτρια, με τον προπονητή Γιώργο Μορφέση να έχει απολυθεί λόγω κατάργησης των αθλητικών γυμνασίων και με κορίτσια χωρίς καμιά αποζημίωση από την πολιτεία, επιτεύχθηκε το κατόρθωμα της παγκόσμιας πρωτιάς στην υδατοσφαίριση.
Ενώ εξακολουθούν οι αλόγιστες σπατάλες σε δημόσιο και αυτοδιοίκηση, προπονητής και αθλήτριές πέτυχαν το ακατόρθωτο πληρώνοντας πολλά από τα έξοδα μόνοι τους.
Το ίδιο μας είπαν και στο μπητς-βόλλεϋ γυναικών, όπου έχουμε πιθανότητες επιτυχίας, αλλά πολλά κορίτσια παραμένουν αδιόριστα, ενώ άλλες, όπως για παράδειγμα η Αγγελική Γερόλυμου έχει αναγκαστεί από την προετοιμασία και για τους αγώνες να πάρει άδεια έξι μηνών άνευ αποδοχών!
Όσο για τις νεότερες κοπέλες είναι άγνωστο αν θα διοριστούν κάποια στιγμή» «Μακάρι να εμπνεύσουμε σε αυτή τη δύσκολη ώρα της χώρας μας, τους πολιτικούς, τους απλούς πολίτες, όλους ώστε να προσπαθήσουν να δουλέψουμε ομαδικά με στόχο το κοινό καλό.
Τότε θα είμαστε όλοι κερδισμένοι. Θα είναι χαρά μας το δικό μας ερασιτεχνικό άθλημα και αυτή η προσπάθεια να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για τους πολλούς», καταλήγει ο Γιώργος Μορφέσης, στο sport24.gr.

Πηγή

Σημείωση Gaidouristas
Μεγάλη γαϊδουριά από τις Ελληνικές εφημερίδες αθλητικές και μη που περισσότερο ασχολήθηκαν με κάποιο κουτσό που θέλουν οι μάνατζερ να μοσχοπουλήσουν σε κάποιο που θέλει να ξεπλύνει χρήμα μέσα από το ποδόσφαιρο παρά μια τεράστια επιτυχία του Ελληνικού αθλητισμού που όμοια της δεν είχαμε ποτέ.
Λες και γίνεται επίτηδες για τη μη ανύψωση ηθικού σε μέρες κρίσης ….
Εμπόριο είδησης .. δεν πουλάει αυτό .. πέτα το σε μια γωνιά …

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου