Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΑΝΑΣΤΕΝΟΥΝ ΝΕΚΡΟΥΣ !!


Φυσικά δεν λείπουν και οι γελοιότητες που αγγίζουν το όριο της ιλαροτραγωδίας απο τον ανταγωνσιμό που αναπτύσσεται μεταξ'υ των επιχειρηματιών με σχολές ιδιωτικής εκπαίδευσης. Γελοιότητες πυ θυμίζουν την ελληνική ταινία με τη Βουγιουκλάκη "Μανταλένα" που διαλαλούσε: "...άλλος με τη βάρκα μας...".

Κάπως έτσι και οι επιχειρηματίες των σχολών δημοσιογραφίας προκειμένου να προσελκύσουν "πελατεία" επιστρατεύουν διάφορα διαφημιστικά τεχνάσματα. Δείτε τώρα τι σκαρφίστηκε ο ιδιοκτήτης του Εργαστηρίου Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας για να προσελκύσει πελατεία.

Ανέστησε τον μακαρίτη Φρέντυ Γερμανό και τον συμπεριέλαβε στους συνεργάτες της σχολής που διδάσκουν μαζί με τον Χατζηνικολαου και τη Στάη. Το ερώτημα που δημιουργείται επιπροσθέτως -πέραν της αγυρτίας του ιδιοκτήτη- είναι πως είναι δυνατόν Χατζηνικολάου και Στάη να διδάσκουν ταυτοχρόνως σε τουλάχιστον 2 ΙΕΚ;;; 

Τι αλλο θα κανουν οι διαφορες ιδιωτικες σχολες,ι.ιεκ και κολεγια για να προσεγγισουν πελατες;;
Οπως βλεπουμε στο site απο το "Εργαστηρι Επαγγελματικης Δημοσιογραφιας" αναμεσα στους γνωστους δημοσιογραφους που συνεργαζονται με την εν λογω σχολη ειναι και ο Φρεντι Γερμανος, ασχετα εαν εχει πεθανει απο τις 21 Μαϊου του 1999!!! 

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου