Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΕΚΤΙΖΑΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟΘΗΚΗΣ


Με άδεια αποθήκης έχτιζαν ξενοδοχεία! 

Στη Σκόπελο και στην Αλόννησο έχει «εγκατασταθεί» τον τελευταίο καιρό ελεγκτής του ΙΚΑ Βόλου όπου μαζί με τους συναδέλφους του από τα περιφερειακά υποκαταστήματα της περιοχής πραγματοποιούν εξονυχιστικούς ελέγχους σε επιχειρήσεις των... δύο νησιών.

Τα πρόστιμα που έχουν βεβαιωθεί μέχρι στιγμής είναι ιδιαίτερα τσουχτερά καθώς στους ελέγχους που έγιναν διαπιστώθηκαν «πράματα και θάματα».

Με οικοδομικές άδειες για 70, 80 και 100 τετραγωνικά έχουν ανεγερθεί ξενοδοχεία και τουριστικά καταλύματα, ενώ σε άλλη περίπτωση τουριστική μονάδα που είχε δικαίωμα ανέγερσης με συντελεστή δόμησης για μέχρι 3.500 τετραγωνικά, επεκτάθηκε στο διπλάσιο.

«Ορισμένοι ασελγούν χρόνια τώρα εις βάρος του ΙΚΑ και ενώ η εισφοροδιαφυγή οργιάζει και στη Μαγνησία. Τα ψέματα τελείωσαν. Έχουμε το πράσινο φως από την κεντρική διοίκηση, γι’ αυτό και δεν πρόκειται να χαριστούμε σε κανέναν, όσο ψηλά και εάν βρίσκεται» σημειώνουν με νόημα υπάλληλοι που κάνουν χρέη ελεγκτών και δεν πιστεύουν τα όσα έχουν δει το τελευταίο διάστημα.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου