Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΑ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑΣΝΙΚΩΦ

 


Τα τατουάζ πρόδωσαν τον αρχηγό -πρώην δημοτικό αστυνομικό- της συμμορίας με τα καλάσνικοφ

Οι αστυνομικοί είχαν στα χέρια τους όλα τα στοιχεία για να μπορέσουν να περάσουν χειροπέδες στα μέλη της νέας συμμορίας με τα καλάσνικοφ που χτυπούσε στους στόχους της με βίαιο τρόπο και μάλιστα οι κακοποιοί δεν δίσταζαν να πατήσουν τη σκανδάλη για ασήμαντη αφορμή.
Οι έρευνες είχαν δείξει πως ο αρχηγός – εγκέφαλος της συμμορίας ήταν ένας 34χρονος πρώην δημοτικός αστυνομικός από την Τρίπολη ο οποίος είχε κατηγορηθεί αρχικά για ληστεία που είχε διαπράξει στις 15 Οκτωβρίου 2010 στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην πλατεία Κολοτρώνη στην Τρίπολη με λεία 25.000 ευρω. Ωστόσο όπως αναφέρει και tovima.gr παρέμενε ο «ληστής φάντασμα» χωρίς η Αστυνομία να καταφέρει να τον συλλάβει.
Οταν ξεκίνησε η δράση της συμμορίας, η οποία συγκαταλέγεται σε μία από τις δέκα πιο επικίνδυνες που δρούσαν στην χώρα μας τα τελευταία χρόνια οι αστυνομικοί κατάλαβαν πως πίσω από τη δράση της βρίσκεται ο 34χρονος, αφού τα θύματα του αναγνώριζαν και το σωματότυπο, αλλά και τα τατουάζ του.
Ο ίδιος μαι με τους συνεργάτες του είχαν καταφέρει να δρουν ανενόχλητοι και να τρομοκρατούν τα θύματα τους με την αγριότητα που δρούσαν. Είχαν διαπράξει τους τελευταίους μήνες περίπου 50 ληστείες σε σούπερ μάρκετ, κοσμηματοπωλεία, γραφεία εταιρειών και σπίτια! Συγκεκριμένα εννιά ληστείες σε κοσμηματοπωλεία, σε 14 ληστείες σε σούπερ μάρκετ, σε μία ληστεία σε εταιρεία καθαρισμού, μία ληστεία σε οδηγό οχήματος και 24 ληστείες και κλοπές σε οικίες, με παράλληλες κλοπές αυτοκινήτων για τη διαφυγή τους.
Μάλιστα στις 7 Αυγούστου 2012 στο χτύπημα σε κοσμηματοπωλείο στην Στοά Φέξη στο κέντρο της Αθήνας όπου πυροβόλησαν στο πόδι τον ιδιοκτήτη του καταστήματος και στο σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης στο Νέο Κόσμο(28 Νοεμβρίου 2011) όπου πυροβόλησαν κατά αστυνομικών. Ακόμη σε δύο ληστρικές επιθέσεις στις 17 Μαρτίου 2012 σε σούπερ μάρκετ στα Βριλήσια και στις 22 Μαρτίου 2012 πυροβόλησαν εναντίον ιδιωτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου