Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑΝα τος πάλι ο κύριος που κυκλοφορεί χωρίς παντελόνι - Εταιρείες στο Καρούζος Gate -Aνάμεσά τους και off shore του.... 

Νέα στοιχεία για εταιρείες που εμπλέκονται στο σκάνδαλο «Καρούζος Gate» που ταλανίζει την πολιτική επικαιρότητα με τις καταγγελίες για εμπλοκή σε αυτό του πρόεδρου της Βουλής Ευάγγελου Μεϊμαράκη έρχονται στη δημοσιότητα μέσα από τις σελίδες της εφημερίδας Real News που θα κυκλοφορήσει αύριο.
Σύμφωνα με πληροφορίες  η εφημερίδα θα αφιερώσει στην υπόθεση 12 σελίδες και η βασική της αποκάλυψη θα είναι τα ονόματα των εταιρειών του επιχειρηματία Γιάννη Καρούζου μέσα από τις οποίες διακινήθηκαν τεράστια χρηματικά ποσά πολλών εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ.
Ανάμεσα στις εταιρείες είναι και πολλές off shore για τις οποίες αναμένεται να διεξαχθεί το επόμενο χρονικό διάστημα εξονυχιστικός έλεγχος προκειμένου να διαπιστωθεί ποιοι μετείχαν στις μετοχικές τους συνθέσεις.
Είναι σαφές ότι σύμφωνα και με τις καταγγελίες του κτηματομεσίτη Ιωσήφ Λιβανού, για την εμπλοκή των τριών πολιτικών (Μεϊμαράκη, Γιώργου Βουλγαράκη και Μιχάλη Λιάπη) στην υπόθεση του ξεπλύματος 10,2 δισ. ευρώ το άνοιγμα των off shore θα είναι ο βασικός μοχλός ελέγχου της υπόθεσης.
Τέλος στην εφημερίδα υπάρχουν πολλά στοιχεία για τη δράση του κουμπάρου του κ. Μεϊμαράκη, επιχειρηματία Καρούζου ο οποίος επί 11 μήνες κυκλοφορούσε ανενόχλητος στην Αθήνα παρά το ότι είχε καταδικαστεί από το Εφερείο Πειραιά σε 8ετή κάθειρξη για κλοπή ΦΠΑ, χωρίς αναστολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου