Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΩΝ ΓΑΪΔΟΥΡΙΩΝ





 

ΙΔΟΥ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ....!!!!!

 

Πυρηνική βόμβα στο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα από τον Νίκο Χατζηνικολάου και την εφημερίδα  “Realnews”.
Tην ώρα που η συγκυβέρνηση των Σαμαρά-Βενιζέλου-Κουβέλη ξεσκίζει τους μισθούς... και τις συντάξεις των 300 ευρώ, την ώρα που οι ηλικιωμένοι ψαρεύουν σκυμμένοι στους σκουπιδοτενεκέδες την τροφή τους, ο πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, ο περίφημος μπούγκα-μπούγκα Μειμαράκης, ο οποίος αρνείται να κλείσει το κανάλι της Βουλής, εμφανίζεται μαζί με τους Λιάπη και Βουλγαράκη να ελέγχεται από τον ΣΔΟΕ για ξέπλυμα 10,2 δις ευρώ από μίζες, μέσω του Ομίλου του Ιωάννη Καρούζου ο οποίος είναι κουμπάρος του.
Την ώρα που οδηγούν τον κόσμο σε απόγνωση η αγωνία του ξιπασμένου πολιτικού συστήματος είναι πως να κρύψει τις μίζες του. Σε λίγο θα προκληθεί τετκτονικός σεισμός με νέες αποκαλύψεις για τα  πολιτικά λαμόγια που μας έφτασαν ως εδώ.
 Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Real News κατάθεση-φωτιά του κτηματομεσίτηΙωσήφ Λιβανού, εμπλέκει σε σκάνδαλο για ξέπλυμα μαύρου χρήματος τον πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη και τους δύο κορυφαίους πρώην υπουργούς της Νέας Δημοκρατίας, τον Μιχάλη Λιάπη και τον Γιώργο Βουλγαράκη.Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι τρεις πολιτικοί φέρονται να συμμετείχαν την περίοδο 2005-2008 σε αγοραπωλησίες σε περιοχές-φιλέτα της Αττικής, τις οποίες αγορές χρησιμοποιούσαν ως βιτρίνα για να καλύψουν μαύρο χρήμα που υπολογίζεται στα 10,2 δισ ευρώ.Οι αγορές, σύμφωνα με τις καταθέσεις, γίνονταν μέσα από εταιρία real estate του ομίλου τουΙωάννη Καρούζου, ο οποίος είναι κουμπάρος του Ευάγγελου Μεϊμαράκη.
Σύμφωνα με άλλη κατάθεση, του Γιώργου Ζωγραφάκη , ο οποίος είναι πρώην συνεταίρος του Ιωάννη Καρούζου, οι υπουργοί έδιναν τα χρήματα από μίζες στους νομίμους εκπροσώπους του ομίλου και εκείνοι αναλάμβαναν το ξέπλυμα και στη συνέχεια την αποστολή των χρημάτων στο εξωτερικό με προσωρινό προορισμό γειτονική χώρα.Όταν ο χορός των εκατομμυρίων ολοκληρώθηκε, σύμφωνα πάντα με τις καταθέσεις και τις μηνυτήριες αναφορές, οι εμπλεκόμενοι αποφάσισαν να οδηγήσουν την εταιρία του ομίλου Καρούζου σε πτώχευση για να σβήσουν τα ίχνη τους
Οι συνεργάτες του  “Κουρδιστού Πορτοκαλιού” Ιόλη Πιερίδη και IanFord  παρακολουθούν την συγκλονιστική υπόθεση και θα σας ενημερώνουν διαρκώς.
Στο μεταξύ τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν δύο ακόμη ονόματα υπουργών της συγκυβέρνησης Σαμαρά οι οποίοι φυγάδευσαν μαύρο χρήμα στο εξωτερικό. Ο ένας έχει αρχίσει ήδη να τρέμει και ο έτερος, ο  οποίος είναι και καψούρης με  sexy  επιστήμονα δεν θα έχει που να κρυφτεί.
 Όλη αυτή η συμμορία των διεφθαρμένων απαιτεί από τους πολίτες να πληρώσουν με τους μισθούς και τις συντάξεις τους κοντά στα 10 δις για να στηρίξουν την Ελλάδα. Όσα δηλαδή κατηγορούνται από το ΣΔΟΕ ότι ξέπλεναν οι κύριοι Μειμαράκης-Βουλγαράκης και Λιάπης!
Τα γραφεία των Ομπάμα-Μέρκελ-Ολάντ έχουν ενημερωθεί ήδη για την εξέλιξη και θεωρούν πλέον την Ελλάδα χαμένη υπόθεση. Οι συγκλονιστικές εξελίξεις είναι πολύ πιθανό να οδηγήσουν την χώρα σε πρόωρες εκλογές για να αποφευχθεί η αιματοχυσία σε περίπτωση που η συγκυβέρνηση επιχειρήσει να περάσει το πακέτο του θανάτου των φτωχών.




Σημείωση Gaidouristas
Σύλληψη των παραπάνω γαϊδουριών σήμερα, φυλάκιση και κατάσχεση κάθε περιουσιακού στοιχείου υπέρ δημοσίου.
Για να περάσει το μήνυμα πως υπάρχει δικαιοσύνη και κράτος σ’ αυτό τον έρμο τόπο ….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου