Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ, ΤΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ




Το πάρτι χλιδής μιας εβδομάδας στη Μύκονο του μέχρι πρότινος προφυλακισμένου για το σκάνδαλο της Energa-Hellas Power 

Αφού γιόρτασε τον ερχομό του νέου έτους στη βίλα του με ένα πάρτι χλιδής στο οποίο έδωσε το παρών όλη η κοσμική Αθήνα, ο μέχρι πρότινος προφυλακισμένος και βασικός κατηγορούμενος για το σκάνδαλο της Energa-Hellas Power Βασίλης Μηλιώνης ξαναχτύπησε διοργανώνοντας στη Μύκονο ένα ακόμη πιο εντυπωσιακό πάρτι για τα γενέθλιά του. Είναι χαρακτηριστικό ότι η γιορτή κράτησε μια εβδομάδα και μεταξύ άλλων προσέφερε στους 30 καλεσμένους του τη διαμονή και τη μετακίνησή τους στο Νησί των Ανέμων.

Σύμφωνα με το εκτενές ρεπορτάζ του ιστοτόπου protothema.gr, ο αποφυλακισμένος με περιοριστικούς όρους μέχρι να γίνει η δίκη, Βασίλης Μηλιώνης είχε νοικιάσει για τους φίλους του τέσσερις πολυτελείς βίλες στη Μύκονο, αντί 2.500 ευρώ αλλά και τέσσερα τζιπ, με κόστος 7.500 ευρώ, προκειμένου οι καλεσμένοι στο πάρτι του να μετακινούνται από και προς τις παραλίες και τα χλιδάτα μαγαζιά του νησιού όπου θα το... έκαιγαν. Εξυπακούεται ότι ο κ. Μηλιώνης είχε εξασφαλίσει όλες τις ημέρες τις καλύτερες ξαπλώστρες στις παραλίες όπου έκαναν τις βουτιές τους, ενώ ένας σεφ τους ακολουθούσε και είχε πάντα κάτι έτοιμο σε περίπτωση που τους άνοιγε η όρεξη.

Από τα σκηνικά που... χτύπησαν περισσότερα από άλλα και τα οποία περιγράφει αναλυτικά το protothema.gr είναι αυτό με το φορτηγάκι κάβας που έψαχνε, στο συγκρότημα ανεξάρτητων πολυτελών βιλών, να εντοπίσει τον παραλήπτη της παραγγελίας. Τι περιελάμβανε αυτή: Δεκάδες κιβώτια με σαμπάνιες Moet και άλλα με βότκα Grey Goose και τεκίλα Silver Patron.

Οπως σημειώνει το protothema.gr το συνολικό κόστος του πάρτι του Βασίλη Μηλιώνει άγγιξε τις  100.000 ευρώ, όσο δηλαδή ήταν το ύψος της χρηματικής εγγύησης που χρειάστηκε να καταβάλει για να αφεθεί ελεύθερος. Υπενθυμίζεται ότι η σύμφωνα με τη Δικαιοσύνη Energa – Hellas Power  ζημίωσαν το ελληνικό Δημόσιο κατά 152 εκατ. ευρώ, καθώς έπαιρναν το χαράτσι για τα ακίνητα από τους πελάτες τους και, αντί να το αποδίδουν στο κράτος, το έστελναν στο  εξωτερικό σε προσωπικούς τραπεζικούς λογαριασμούς.

Αντίστοιχο... αντίκτυπο είχε βέβαια και το άλλο πάρτι χλιδής που είχε κάνει ο υπόδικος Βασίλης Μηλιώνης για τον ερχομό του 2014. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου