Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

ΑΥΤΗ Η ΓΑΪΔΟΥΡΑ ΚΑΤΑΚΛΕΒΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕ

xios1xios

ΑΥΤΗ είναι η 44χρονη ΟΙΚΙΑΚΗ ΒΟΗΘΟΣ που είχε ΡΗΜΑΞΕΙ τα Σπίτια Ηλικιωμένων (ΦΩΤΟ)

Συνελήφθη στις 13.07.2014 το μεσημέρι, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών, στην περιοχή του Κολωνού, 44χρονη αλλοδαπή υπήκοος Γεωργίας, για κλοπές από οικίες ηλικιωμένων, στις οποίες εργαζόταν ως οικιακή βοηθός.

Από τη μέχρι στιγμής αστυνομική έρευνα, προκύπτει ότι έχει διαπράξει δύο (2) κλοπές χρηματικών ποσών αλλά και κοσμημάτων, από οικίες στη Νέα Σμύρνη και το Χαλάνδρι, όπου εργαζόταν ως οικιακή βοηθός. Σημειώνεται ότι κατά το παρελθόν, η 44χρονη είχε συλληφθεί για το ίδιο αδίκημα, σε βάρος ενοίκου οικίας στο Π. Φάληρο και της είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι.
Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες της, καθώς και η ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος της.
Συγκεκριμένα πρόκειται για την: MACHAIDZE Tamar του Ciorpos ή Giorgi, που γεννήθηκε το 1970 στη Γεωργία.


Σε βάρος της 44χρονης ασκήθηκε ποινική δίωξη, μεταξύ άλλων και για το αδίκημα της διακεκριμένης κλοπής από δράστη που διαπράττει κλοπές κατ’ επάγγελμα, κατά συνήθεια και κατά συρροή.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση διάρκειας μέχρι την 15.09.2014, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, στην πληρέστερη διερεύνηση των εκκρεμών υποθέσεων, με ταυτοποίηση ενδεχομένως και άλλων παθόντων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου