Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΗΣ Α.Ε.Π.Ι.

                               2

                                   1


Σταμάτησαν την συναυλία και συνέλαβαν τον ιδιοκτήτη του "Θεάτρου των Αγρών"! (pics)


Δεν είχε πληρώσει τα... δικαιώματα ενός τραγουδιού στην ΑΕΠΙ ο διοργανωτής - ιδιοκτήτης του θεάτρου των Αγρών στο Κυπαρίσσι και συνελήφθη εν ώρα συναυλίας.


Όλα έγιναν το βράδυ της Πέμπτης στο Θέατρο των Αγρών στο Κυπαρίσσι. Οι θαμώνες έμειναν έκπληκτοι καθώς η συναυλία που ήταν σε εξέλιξη σταμάτησε και αντίκρισαν τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ να συλλαμβάνουν τον ιδιοκτήτη.
Ο λόγος, σύμφωνα με ανακοίνωση του "Θεάτρου των Αγρών" που εξεδόθη σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ήταν τα δικαιώματα ενός τραγουδιού.

Διαβάστε όλη την ανακοίνωση

«Μια συναυλία απόψε στο Θέατρο των Αγρών μετατράπηκε σε ρεσιτάλ ασυδοσίας της ΑΕΠΙ η οποία έδωσε εντολή να συλληφθεί ο ιδιοκτήτης του Θεάτρου Γιάννης Σωμαράκης στο Κυπαρίσσι επειδή δεν είχαν πληρωθεί τα δικαιώματα για …ένα τραγούδι!
Η ΑΕΠΙ και ίσως και άλλοι που ενοχλήθηκαν απο το προαιρετικό αντίτιμο απόψε έβαλαν χειροπέδες οχι στο ιδιοκτήτη αλλά στον πολιτισμό του Ηρακλείου και της Κρήτης.

Το τραγούδι που στάθηκε αφορμή να συλληφθεί η ψυχή του Θεάτρου των Αγρών ήταν ένα παραδοσιακό τσιγγάνικο τραγούδι της Αρμενίας που έχει διασκευαστεί με ελληνικούς στίχους, όπως ενημέρωσε ο εκπρόσωπος της ΑΕΠΙ τους αστυνομικούς που εκτέλεσαν την εντολή του.

Σε μια εποχή που το Θέατρο των Αγρών προσφέρει τις φετινές του εκδηλώσεις με προαιρετικό αντίτιμο, οι χειροπέδες και οι ακροβολισμένοι και οπλισμένοι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ μπροστά στα έκπληκτα μάτια δεκάδων μικρών και μεγάλων θεατών, επιβεβαίωσαν την άποψη οτι απο την μουσική στην Ελλάδα πρέπει να πλουτίζουν οι λίγοι και οι εκλεκτοί της ΑΕΠΙ.
Άραγε η ΑΕΠΙ και οι αστυνομικοί επιδεικνύουν τον ίδιο ζήλο για συναυλίες που οργανώνονται στην Κρήτη με εισιτήριο;»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου