Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

ΠΗΡΑΝ ΦΟΡΑ ΤΑ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΙΑΝΕΙ !!



Το ΣΔΟΕ πάει… στις καντηλανάφτισσες

Εντολή στο ΣΔΟΕ να διερευνήσει την παράνομη δραστηριότητα των γυναικών που ασχολούνται με την αφή των καντηλιών στο Κοιμητήριο «Κούκος» του Βόλου, δόθηκε σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Ταχυδρόμος από την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Βόλου.
Σύμφωνα με τον υπεύθυνο της Διεύθυνσης Κοιμητηρίων Χαρ. Τσαμπάζη η παραπάνω δικαστική εξέλιξη ήρθε μετά τις μηνύσεις που είχαν κατατεθεί την περασμένη άνοιξη σε βάρος τριών γυναικών που είχαν συλληφθεί να ανάβουν παράνομα τα καντήλια μέσα στο κεντρικό Κοιμητήριο του Βόλου.

Προς τις τρεις γυναίκες υπήρξε προτροπή από τους υπεύθυνους του Κοιμητηρίου να σταματήσουν την παράνομη δραστηριότητά τους, ωστόσο αυτές συνέχισαν, όπως λέει ο κ. Τσαμπάζης, απτόητες το έργο τους. Μετά τα παραπάνω, προσθέτει, εξαναγκαστήκαμε να υποβάλουμε μηνύσεις σε βάρος τους, με τις μηνυόμενες να καταθέτουν σχετικά στο Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Ιωνίας, το οποίο με τη σειρά του διαβίβασε το φάκελο της δικογραφίας στην Εισαγγελία.

Ο κ. Τσαμπάζης σημειώνει ακόμη ότι με την παράνομη αφή καντηλιών ασχολούνται παράνομα έξι συνολικά γυναίκες, από τις οποίες μόνον οι τρεις έχουν εντοπιστεί, καθώς οι άλλες τρεις, όπως σημειώνει εισέρχονται στο χώρο σε ώρες που δεν μπορούν να γίνουν αντιληπτές. Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος των Δημοτικών Ενοτήτων Βόλου – Νέας Ιωνίας και Αισωνίας, εκτιμά ότι ο Δήμος Βόλου χάνει σε μηνιαία βάση σημαντικά έσοδα, καθώς το κόστος αφής των καντηλιών είναι 25 ευρώ το μήνα. Θα πρέπει ο Δήμος, όπως λέει, να διασφαλίσει τα συμφέροντά του.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου