Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΜΑΓΟΥΣ


Aυτή είναι η 59χρονη «μάγισσα» και ο γιος της που εξανάγκαζαν 34χρονη σε ερωτικό τρίγωνο [εικόνες]

Στη δημοσιότητα δόθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ. τα στοιχεία και οι φωτογραφίες της 59χρονης «μάγισσας» και του 38χρονου γιου της, που εξανάγκαζαν 34χρονη γυναίκα σε σεξουαλικά τρίγωνα, προκειμένου να της «λύσουν» υποτιθέμενα μάγια.
Πρόκειται για την Σοφία Κώτσου του Βασιλείου και της Αιμιλίας, που γεννήθηκε το 1954 στη Αθήνα και τον γιο της, Κωνσταντίνο Φωτόπουλο του Γεωργίου και της Σοφίας, γεννηθέντα το 1975.
Επί δέκα ολόκληρα χρόνια, η 59χρονη έλεγε στην 34χρονη σήμερα γυναίκα ότι της έχουν κάνει μάγια και κατάφερνε με αυτόν τον τρόπο να της αποσπάσει 112.000 ευρώ. Στο τέλος μάλιστα την υποχρέωσε σε ερωτικά τρίγωνα με τον 38χρονο γιο της και στη συνέχεια την εκβίαζε.

Ολα άρχισαν το 2003, όταν η 24χρονη -τότε- γυναίκα, κλονισμένη από τον ερωτικό της σύντροφο ο οποίος την είχε εγκαταλείψει, κατέφυγε σε μια «μάγισσα» η οποία την έπεισε πως ήταν «δεμένη» από μάγια και με διάφορα σκευάσματα και ιεροτελεστίες προσπάθησε να τα «λύσει». Τα μάγια ωστόσο, ήταν με το αζημίωτο καθώς η 59χρονη απέσπασε σε μια δεκαετία πάνω από 112.000 ευρώ.

Οταν κάποια στιγμή η αφελής γυναίκα τους υποπτεύθηκε, προσπάθησε να κόψει κάθε επαφή μαζί τους, ωστόσο η «μάγισσα» την έπεισε ότι για να λυθεί η «βαριά κατάρα», έπρεπε να κάνει ερωτικό τρίγωνο με την ίδια και τον γιο της. Η 34χρονη δέχθηκε, ωστόσο η «μάγισσα» είχε άλλες επιδιώξεις κατά νου, καθώς είχε καταγράψει με κρυφή κάμερα τα ερωτικά όργια τα οποία πραγματοποιούσαν επί δύο μήνες και την απείλησε πως εάν δεν τις έδινε 20.000 ευρώ, τότε θα το δημοσιοποιούσε. Η νεαρή γυναίκα ενέδωσε, ωστόσο οι εκβιασμοί συνεχίστηκαν με την 34χρονη να απευθύνεται εν τέλει στην αστυνομία.
Έκλεισε ραντεβού με τους δυο δράστες στην περιοχή της Βαρυμπόμπη για να τους δώσει τα χρήματα, αλλά μόλις τα πήραν παρενέβησαν οι αστυνομικοί που πέρασαν χειροπέδες στην 59χρονη «μάγισσα» και το γιο της.
Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι της 59χρονης, βρέθηκαν αρκετά κέρινα ομοιώματα ανθρώπων, βιβλία μαγείας, σύνεργα για μυστικιστικές τελετές, αλλά και δύο όπλα.



1 σχόλιο: