Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

ΤΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

tamilos




ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ Ο ΑΞΕΣΤΟΣ ΜΠΑΣΤΟΥΝΟΒΛΑΧΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ «ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΣΚΑΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΓΚΑΛΙΑ»

Δηλώσεις όχι απλά προκλητικές, αλλά που ξεπερνάνε το όριο της ανοχής, έκανε ο βουλευτής των Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας Μ. Ταμήλος, ο οποίος υποστήριξε ξεκάθαρα ότι για τον θάνατο των πολιτών από τα μαγκάλια δεν ευθύνεται η κυβέρνηση ή η φτώχεια, αλλά η έλλειψη ενημέρωσής τους!

«Είναι άδικο ότι συμβαίνει στην ελληνική κοινωνία να τα ρίχνουμε στην κυβέρνηση. Δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ η κυβέρνηση στην Αθήνα να λύσει το πρόβλημα μιας οικογένειας που μένει στην επαρχία. Οι βουλευτές δεν πλησιάζουν τον πρωθυπουργό για αυτό και ο κόσμος εκλέγει την τοπική αυτοδιοίκηση. Οι πολίτες δεν μπορούν να ενημερωθούν σωστά για το γεγονός ότι το να ανάβεις μαγκάλια στο σπίτι σου είναι επικίνδυνο; Η ατομική υπευθυνότητα είναι πολύ σημαντική υπόθεση», δήλωσε η Μάρθα Βούρτση  της Ελληνικής Βουλής!

Είναι άδικο να κατηγορούμε την αθώα την κυβέρνηση που έχει φέρει χιλιάδες ανθρώπους στην απόγνωση. Που τόσες οικογένειες δεν έχουν ρεύμα και αναγκάζονται να ζεσταθούν με όποιον τρόπο μπορούν και γνωρίζουν. Δεν περνάνε όλοι τις ώρες τους μπροστά σε μια τηλεόραση, ή σε έναν υπολογιστή, ούτε έχουν όλοι την μόρφωσή σας κύριε Καμήλε! Άιντε να κλαφτείτε αλλού επειδή σας κατηγορούν οι πολίτες. Σε κανέναν άλλο πλανήτη ίσως;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου