Πέμπτη, 5 Δεκεμβρίου 2013

ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΤΑ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΗΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ ;;


Το νέο ρατσιστικό αμόκ στελέχους της Νέας Δημοκρατίας

Οι χυδαίες προκλήσεις της Νέας Δημοκρατίας δια των στελεχών της συνεχίζονται, ωστόσο ουδείς αντιδρά. Το σημερινό «χτύπημα» ήρθε από τη γνωστή για τις ακροδεξιές τις πεποιθήσεις Χριστίνα Σιδέρη, η οποία είναι στέλεχος του κόμματος και στο παρελθόν έχει προκαλέσει επανειλημμένα με απόψεις της, τις οποίες εκφράζει κυρίως μέσα από το προσωπικό της λογαριασμό στο facebook. 

Η Χριστίνα Σιδέρη, για όσους δεν θυμούνται, στο παρελθόν έχει ζητήσει τη σύλληψη των γονιών του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, ο οποίος δολοφονήθηκε το Δεκέμβριο του 2008 από πιστόλι αστυνομικού, επειδή δήθεν εκείνοι δεν τον πρόσεχαν, ενώ σε πρόσφατο φασιστικό της παραλήρημα, αντέγραψε κατά γράμμα την επιχειρηματολογία της Χρυσής Αυγής, την οποία πάντως δημοσίως αποστρέφεται, για να καταδείξει την προερχόμενη βία από την αριστερά, με αφορμή τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Πριν από λίγες ώρες η Χριστίνα Σιδέρη, σχολιάζοντας στο facebook ανάρτηση του έτερου Καππαδόκη Γιώργου Μουρούτη, σχετική με την πυρκαγιά που ξέσπασε το πρωί της Πέμπτης σε σπίτι στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης και το γεγονός ότι η καλή κυβέρνηση και η καλή ΔΕΗ έχουν μεριμνήσει για δωρεάν κοινωνικό τιμολόγιο ρεύματος σε απόρους το οποίο πληρώνουμε όλοι, σχολίασε προκλητικά: «Δεν κατάλαβα Γιώργο από πότε πρέπει εμείς να πληρώνουμε το ρεύμα σε λαθροαλλοδαπά πρεζόνια; Να γκρεμοτσακιστούν να πάνε στις χώρες τους. Εμείς οφείλουμε μόνο στους συνέλληνες που βρίσκονται σε δυσχερή θέση. Οι υπόλοιποι στις χώρες τους».

Η απάντηση της κ. Σιδέρη εκτός από προκλητική είναι και εκτός θέματος, όπως βεβαίως και η ανάρτηση του διευθυντή του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού ο οποίος θεωρεί λαϊκισμό από την πλευρά των ΜΜΕ τη σύνδεση της παρολίγον τραγωδίας με το γεγονός ότι η ΔΕΗ είχε διακόψει το ρεύμα στο σπίτι της οικογένειας για ένα χρέος της τάξεως των 1.000 ευρώ.
Ρητορικώς ρωτάμε. Μήπως η κ. Σιδέρη να συνεισφέρει και στην άπορη πλην όμως καθαρόαιμη ελληνίδα Νέα Δημοκρατία, η οποία χρωστάει στη ΔΕΗ από ανεξόφλητους λογαριασμούς και χαράτσι, ποσό μεγαλύτερο του μισού εκατ. ευρώ; 

Προκλήσεων συνέχεια
Δυστυχώς η Χριστίνα Σιδέρη δεν αρκέστηκε σε αυτό. Από το πρωί της Πέμπτης γράφει στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook διάφορα προκλητικά, τόσο για την υπόθεση του Κορδελιού, όσο και για την επέτειο των πέντε χρόνων από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, στα Εξάρχεια. Το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, χαρακτηρίζει την οικογένεια, το σπίτι της οποίας τυλήχθηκε στις φλόγες "αλβανά πρεζόνια" και κατηγορεί τον ιδιοκτήτη του σπιτιού γιατί νοίκιαζε την περιουσία του σε "λαθροαλλοδαπούς".

Εκείνο όμως που προκαλεί αλγεινή εντύπωση είναι το σχόλιό της για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο. Η Χριστίνα Σιδέρη, επιμένει, πέντε χρόνια μετά, να συλληφθούν οι γονείς του δολοφονηθέντα για παραμέληση ανηλίκου και ζητάει επιτακτικά να ανοίξει εκ νέου ο φάκελος της υπόθεσης διότι "δεδομένου ότι ο Ρωμανός είναι τρομοκράτης, μπορεί να ήταν και ο Γρηγορόπουλος". Επισημαίνει δε ότι ο αστυνομικός Επαμεινώνδας Κορκονέας μπορεί να είχε "πλείστα ελαφρυντικά" και "σημαντική αιτία" για να πυροβολήσει. 
Η χυδαία και άκρως προκλητική επιχειρηματολογία της κ. Σιδέρη, δεν έχει γίνει ακόμη αιτία για την αποπομπή της από τη Νέα Δημοκρατία, η οποία ρέπει διαρκώς προς τα άκρα. 

Δείτε όσα έγραψε η Χριστίνα Σιδέρη 

mouroutis_-_sideri_.jpg
sideri_.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου