Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

ΨΥΧΡΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ !!

             skylipethainei1



skylipethainei


Φρίκη! Έσερνε με το αυτοκίνητό του το σκυλί του μέχρι να πεθάνει (ΦΩΤΟ)

Την ημέρα των Χριστουγένων επέλεξε 64χρόνος να βγάλει όλα του τα άγρια ένστικτα και να βασανίσει το αθώο του σκύλι.
Ο 64χρόνος, έδεσε το σκύλο του, ένα Rottweiler, στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου του, ξεκίνησε τη μηχανή και άρχισε να κόβει βόλτες στον παραλιακό δρόμο της Λεμεσού, σέρνοντας το ανυπεράσπιστο ζώο στο έδαφος.

Γύρω στις 5:30, ξημερώματα Χριστουγέννων, Αξιωματικός της αστυνομίας, που αντίκρισε το αποκρουστικό θέαμα, άρχισε να κυνηγά τον δράστη, μέχρι που κατάφερε να τον σταματήσει στο χώρο στάθμευσης της περιοχής Εναερίου.
Ήταν όμως πολύ αργά καθώς το σκυλάκι, ήταν ήδη νεκρό από τα βασανιστήρια.
Ο 64χρόνος αντέδρασε έντονα, όταν κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις. Στην σκηνή κλήθηκε και δεύτερο περίπολο, με δύο ακόμη αστυνομικούς, οι οποίοι δέχθηκαν επίθεση από το δράστη, την ώρα που επιχείρησαν να τον συλλάβουν.
Πολίτες που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στην περιοχή και παρακολούθησαν το περιστατικό, επενέβησαν και επιχείρησαν να χτηπήσουν τον δράστη, εξοργισμένοι με τα όσα πρωτοφανή συνέβησαν.

Τελικά οι αστυνομικοί κατάφεραν να περάσουν χειροπέδες στο δράστη.
Το πιο πρωτοφανές, ήταν η δικαιολογία όμως που έδωσε ο 64χρόνος, για την απόφαση του να ξεφορτωθεί τον ίδιο του το σκύλο, με ένα τόσο βάναυσο τρόπο.
Όπως εξήγησε, το κατοικίδιο του παρά το γεγονός ότι είχε επιστρέψει πρόσφατα από εκπαίδευση, εξακολουθούσε να εκδηλώνει άγρια συμπεριφορά και επειδή ο ίδιος θα αναχωρούσε για το εξωτερικό σήμερα το πρωί, δεν είχε κάπου να το αφήσει και έτσι αποφάσισε να το θανατώσει.

Ο δράστης, απ’ ότι φαίνεται ήταν αποφασισμένος να ξεφορτωθεί το σκυλί του με κάθε μέσο, αφού όπως προέκυψε από έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητο του, έφερε μαζί του και τσεκούρι, με το οποίο, όπως φαίνεται σκόπευε να αποτελειώσει στο άτυχο ζώο, εάν η πρώτη απόπειρα δολοφονίας του, δεν ήταν επιτυχής.
Ο 64χρόνος κατηγορήθηκε από την αστυνομία, ενώ θα οδηγηθεί ενώπιον του δικαστηρίου Λεμεσού, για έκδοση διατάγματος κράτησης του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου