Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΝΑ ΓΑΪΔΟΥΡΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ


Παρκαρε το αυτοκίνητό του στην είσοδο του γκαράζ με αποτέλεσμα οι 20 οικογένειες της πολυκατοικίας να βρεθούν κυριολεκτικά ... αποκλεισμένες στα σπίτια τους - Πολλά παράπονα για τη στάση της Δημοτικής Αστυνομίας!
Σήμερα, από τις 7 το πρωί περίπου, έξω από την είσοδο της πολυκατοικίας μας στο Ηράκλειο βρίσκεται ένας ασυνείδητος οδηγός σταθμευμένος ακριβώς μπροστά από την είσοδο του υπογείου πάρκινγκ της πολυκατοικίας.

Μέχρι τώρα, περίπου 10 ώρες μετά, η Δημοτική Αστυνομία, καθώς σε αυτήν έχει μεταβιβαστεί η συγκεκριμένη αρμοδιότητα της Τροχαίας στην περιοχή, αδυνατεί να αντιδράσει. Ο λόγος; Λίγη σημασία έχει. Είτε από αδιαφορία, είτε από έλλειψη προσωπικού, αυτό το οποίο μπόρεσαν μόνο να κάνουν είναι να να στείλουν κάποιον δημοτικό αστυνόμο, ο οποίος, αντί να πάρει τις πινακίδες από το όχημα, του έκοψε κλήση για 40 Ευρώ.

Μετά από πολλές επικοινωνίες μας με τους υπευθύνους της Δημοτικής Αστυνομίας στην περιοχή, μας απάντησαν πως θα στείλουν κάποιον, το συντομότερο, για να πάρει τις πινακίδες του συγκεκριμένου οχήματος, πράγμα το οποίο έγινε μονάχα πριν 30 λεπτά.

Το αποτέλεσμα; 20 οικογένειες βρίσκονται ανήμερα Κυριακή εγκλωβισμένες στην πολυκατοικία, από το πρωί μέχρι και τώρα.

Τα στοιχεία του ασυνείδητου οδηγού έχουν βρεθεί και ανεξαρτήτως των ενεργειών της Δημοτικής Αστυνομίας, θα κινηθεί εναντίον του αγωγή για ηθική βλάβη".

Ένας αγανακτισμένος

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου