Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

ΓΑΪΔΟΥΡΙ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΟ ΣΕ ΝΑΥΤΗ

Την εμφάνισή του έκανε, χθες, για ακόμα μία φορά ο μαϊμού Κύπριος ναυτικός ο οποίος εξαπατά ηλικιωμένους στο Ηράκλειο. Το ίδιο άτομο λίγες ημέρες πριν είχε εξαπατήσει έναν 72χρονο αποσπώντας του 700 ευρώ , ενώ χθες άρπαξε μέσα από τα χέρια ενός 89χρονου Ηρακλειώτη 200 ευρώ κι εξαφανίστηκε.

Ο ηλικιωμένος Κ. Κάββαλος κάτοικος Μαλάδων προσφέρθηκε να βοηθήσει τον απατεώνα που βρέθηκε μπροστά στο σπίτι του και έψαχνε να βρει το δρόμο του για να πάει στη Σητεία.

«Μου συστήθηκε ως Κύπριος ναυτικός και πως είναι υιοθετημένος από έναν Ηρακλειώτη γιατρό στον οποίο θα πήγαινε δώρο μία φωτογραφική μηχανή. Την ίδια μηχανή μου έδειξε κι εμένα λέγοντάς μου ότι μου την κάνει δώρο, αλλά να του δώσω 30 ευρώ. Του έδωσα ένα χαρτονόμισμα των 50 ευρώ για να πιει ένα καφέ. Βγάζοντας τα λεφτά από την τσέπη μου, τρία ακόμη χαρτονομίσματα των 50 ευρώ, μου τα άρπαξε κι εξαφανίστηκε» λέει ο κ. Κ. Κάββαλος.

Σύμφωνα με τον 89χρονο, ο απατεώνας αυτή τη φορά χρησιμοποίησε ένα ανοικτού χρώματος όχημα, ενώ στην περίπτωση του 72χρονου από την Αμμουδάρα απομακρύνθηκε από το σημείο με μία σκουρόχρωμη Mercedes. Από τις περιγραφές των δύο θυμάτων εκτιμάται ότι πρόκειται για αθίγγανο σχετικά νεαρής ηλικίας με πειθώ, ο οποίος στοχεύει ηλικιωμένους που ζουν συνήθως μονάχοι τους.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου