Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΟΝ ΠΑΟ


ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΜ ΑΠΟ ΤΟΥΣ GAIDOURISTAS

Η ομάδα των Gaidouristas εκπροσωπώντας το μεγάλο Πρίγκιπα Φαρούκ Αλλάχ Μουσταφά και μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου τους καταθέτουν αυριομεθαύριο πρόταση για αγορά του πλειοψηφικού πακέτου του Παναθηναϊκού αλλά και όλου του Ελληνικού πρωταθλήματος.
Στις σκέψεις της αυτού εξοχότητας του πρίγκιπα είναι να αγοράσει και τη Nova και ο πρωταθλητής θα αναδεικνύεται μετά από κλήρωση για να μην υπάρχουν στημένα και ύποπτα παιχνίδια.
Ο πρίγκιπας θα επενδύσει άμεσα εκατό εκατομμύρια πετροδόλλαρα και Όνειρο του είναι να δει τον Παναθηναϊκό στον τελικό του Champions League της επόμενης χρονιάς.
Ήδη έχει συμφωνήσει με μεγάλους παίχτες που θα έρθουν να ενισχύσουν την ομάδα όπως Πελέ Ζιντάν Μαραντόνα και Κρόιφ.
Πρόθεση του πρίγκιπα είναι να συμβάλει στην εξυγίανση του ελληνικού πρωταθλήματος και να δείξει την αγάπη του για την Ελλάδα.
Πρόεδρος στον Παναθηναϊκό θα αναλάβει αυτός που μπορεί να καπνίσει το μεγαλύτερο πούρο και μπορεί να πει αυθορμήτως τις πιο χυδαίες λέξεις.
Τις λεπτομέρειες θα ανακοινώσει ο ίδιος ο πρίγκιπας αυριομεθαύριο που θα αφιχθεί στην Ελλάδα.
Όσοι παραστούν στην υποδοχή του πρίγκιπα θα πάρουν ως ενθύμιο ένα ρολόι ….

2 σχόλια:

  1. ΑΝΤΕ!ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΕΛΕΜΠΙΟΦΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ...ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟ!ΧΑΧΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο μεγάλος Πρίγκιπας Φαρούκ Αλλάχ Μουσταφά όπως αναφέρει στην ανακοίνωση που έχουμε την τιμή να δημοσιοποιούμε στις προθέσεις του είναι να αγοράσει όλες τις ομάδες του Ελληνικού πρωταθλήματος και τα παιχνίδια να γίνονται στα πλαίσια της ευγενής άμιλλας και του αθλητικού πνεύματος μακριά από σκοπιμότητες και στοιχήματα …

    ΑπάντησηΔιαγραφή