Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟ






Ποιος είναι ο εγγονός του βουλευτή που σκότωσε την αστρολόγο


Ο εγγονός του πρώην βουλευτή Αχαϊας, Πολυζώη Οικονομίδη, που έχει το ίδιο όνομα με τον παππού του, είναι ο 43χρονος ο οποίος παρέσυρε και σκότωσε με το αυτοκίνητό της, τα ξημερώματα, στην Κηφισιά, την 55χρονη γνωστή αστρολόγο Νατάσα Λιβάνη. Ο Πολυζώης Οικονομίδης κρατείται, ενώ έχει ήδη δώσει τις πρώτες εξηγήσεις στους αστυνομικούς.
Σύμφωνα με πληροφορίες της iTabloid, ο 43χρονος, είπε στους αστυνομικούς ότι βρισκόταν εκτός εαυτού, την ώρα που έγινε το μοιραίο και πως ήταν σε κατάσταση βαριάς μέθης. “Δεν καταλάβαινα τι έκανα”, φέρεται να είπε. Κατά τις ίδιες πηγές, ισχυρίστηκε πως πριν η άτυχη αστρολόγος -με την οποία διατηρούσε ερωτική σχέση- βρεθεί κάτω από τις ρόδες του αυτοκινήτου της, είχε προηγηθεί έντονος καυγάς. Επέδειξε, μάλιστα και εκδορές που είχε από αυτόν τον καυγά που προηγήθηκε.

Την ίδια ώρα, συντετριμμένος είναι ο 27χρονος γιος του θύματος, Κώστας, ο οποίος και βρήκε τη μητέρα του νεκρή, καταπλακωμένη από το αυτοκίνητό της (η μία ρόδα ήταν πάνω στο στήθος της). Όλοι οι φίλοι της άτυχης αστρολόγου προσπαθούν να του συμπαρασταθούν.

Για την ιστορία, ο παππούς του δράστη, ήταν Έλληνας πολιτικός από τα Καλάβρυτα της Αχαΐας.
Είχε διορισθεί νομάρχης Σάμου και δύο φορές νομάρχης Αχαΐας το 1943 και το 1945. Ιδιαίτερα τη δεύτερη φορά, ο διορισμός του είχε προκαλέσει δυσαρέσκεια, επειδή το 1943 είχε διορισθεί νομάρχης από τις δυνάμεις κατοχής και θεωρείτο όργανο των Γερμανών κατακτητών. Ήταν υποψήφιος σε βουλευτικές εκλογικές αναμετρήσεις με τον Ελληνικό Συναγερμό, είχε εκλεγεί βουλευτής Αχαΐας στην Δ’ Αναθεωρητική Bουλή το 1946. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου